Trolol
Image default
Aanbiedingen

U kunt online een kleine hoeveelheid isolatieplaten kopen

Bij veel bedrijven waar u bouwmaterialen kunt kopen wordt alles in grote pakketten geleverd. Dat is vervelend voor particuliere klussers, aannemers of ZZP’ers, omdat u vaak minder dan een pakket nodig heeft. Dat is heel vervelend als u bijvoorbeeld isolatieplaten moet kopen, want deze worden op maat gezaagd. Als u materiaal overhoudt dan kan het niet zomaar op een andere plek gebruikt worden. Daarom besloten Mike en Tim om via De Isolatie Toko materialen beschikbaar te maken voor iedereen.

Goede isolatie heeft veel voordelen

Een goed geïsoleerd pand schept een fijnere leefomgeving voor de bewoners of werkomgeving voor de arbeidskrachten. Het is makkelijker om te ontspannen of concentreren als de temperatuur en luchtvochtigheid constant en aangenaam zijn. Daarnaast helpt goede isolatie om de energierekening naar beneden te brengen en daarmee ook een steentje bij te dragen aan het milieu. Daarom vinden Tim en Mike het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om isolatieplaten te kopen.

Een goede selectie producten

Via de website van De Isolatie Toko kunt u de beste isolatieplaten en verwante materialen kopen voor verschillende klussen. Er worden niet zoveel verschillende merken aangeboden dat u door de bomen het bos niet meer ziet en u kunt er zeker van zijn dat de aangeboden materialen van topkwaliteit zijn. Door te werken met minder producten kunnen Mike en Tim garanderen dat ze uw bestelling altijd op voorraad hebben.

Gunstige levertijden en -kosten

Het doel van Mark en Tim is om de bestelde producten binnen 24 uur te leveren. Dat lukt bijna altijd met bestellingen in de regio van Winterswijk, omdat ze daar zelf uw bestelling bij u thuis komen bezorgen. Daarvoor wordt een afspraak gemaakt. Kleine bestellingen uit de rest van het land komen via PostNL binnen 24 uur aan als ze voor 16.00u geplaatst zijn. Grote paletten kunnen er soms net iets langer over doen – tot twee werkdagen.