Trolol
Image default
Aanbiedingen

Van Eldik Ladders

 

Ladders kopen doe je natuurlijk niet iedere dag. Sterker nog; het liefst maar 1 keer in je leven. Dat moet ervoor zorgen dat je de juiste ladder aanschaft. Hoe doe je dat? En hoe weet je zeker dat je echt het juiste product hebt? We helpen je graag verder.

 

De hoogte of lengte van een ladder

Ga je een ladder kopen dan loop je direct tegen een punt aan waar veel discussie over is. Meet je namelijk de lengte van de ladder die je gaat kopen of neem je de hoogte van je project? Deze twee punten zijn natuurlijk sterk aan elkaar gerelateerd. We leggen je het verschil uit. De lengte van de ladder is de daadwerkelijke lengte. Dus van onderaan gemeten tot aan het bovenste punt. De hoogte van de ladder is de afstand die je kunt overbruggen. Dus dan neem je het hoogste punt waar je bij moet kunnen komen en gaat dan loodrecht naar beneden. Hiermee heb je de klimhoogte van je nieuwe ladder.

 

Welk materiaal voor je ladder

Het materiaal waaruit je kunt kiezen bij het kopen van een ladder is hout of aluminium. Beide ladders zijn degelijk maar kennen wel verschillen. Aluminium is lichter en daardoor makkelijker te verplaatsen. Hout is robuuster en zal daardoor langer meegaan. Werk je dus aan een project waarbij je de ladder vaak moet verplaatsen? Kies dan voor een aluminium ladder. Wanneer je de ladder vaak op dezelfde plaats kunt laten staan is de keuze voor hout beter. Zo’n ladder gaat namelijk een leven lang mee.

 

Decoratieve ladders kopen

Houten ladders zijn er niet alleen voor het overbruggen van hoogtes. Je kunt ze zeker net zo goed gebruiken als decoratiestuk in je huis of tuin. Zeker de houten ladders zijn daarvoor zeer geschikt. In de tuin worden ze zelfs gebruikt om klimplanten langs te laten groeien. In huis worden ze gebruikt om leuke accessoires aan op te hangen

 

Houten ladders kopen bij Van Eldik Ladders

Je weet nu waar je op moet letten bij het kopen van ladders. Bij Van Eldik in Ochten hebben ze alle ladders vaak gewoon op voorraad. In verschillende lengtes. Omdat ze beschikken over een eigen werkplaats is maatwerk ook mogelijk. Dat betekent dat ze de ladder korter, breder of langer kunnen maken. Heb je vragen over het gebruik van de ladder of wil je weten welke ladder het beste is voor jou? Bel met Van Eldik Ladders, ze helpen je graag!

https://www.vaneldikladders.nl/