Trolol
Image default
Winkelen

Zo handig zijn Fox beetmelders voor de sportvisser

Een sportvisser die zijn hobby serieus neemt kan eigenlijk niet zonder Fox beetmelders. Dit zijn handige draadloze apparaatjes die u aan de vislijn bevestigt. Zodra de dobber onder gaat omdat een vis in het aas hapt, geeft de Fox beetmelder een signaal af in de vorm van een geluid op de ontvanger. Zo weet u meteen dat u de lijn moet checken omdat er mogelijk een vis gevangen kan worden. U kunt op de ontvanger meerdere Fox beetmelders aanmelden, zodat u eenvoudig meer lijnen in de gaten kunt houden. Ideaal als u vissen ontspannend vindt maar niet uren aan een stuk naar uw dobber wilt staren.

Wat heeft u nog meer nodig voor een ontspannende middag vissen?

Voor een ontspannen middag aan het water om te vissen wilt u natuurlijk beschikken over een goede uitrusting. Fox hengelsport kan u deze bieden. Behalve de genoemde beetmelders vindt u in het assortiment van Fox hengelsport alles wat u verder nodig heeft. Van hengels tot foedralen en van haken tot geschikte kleding en opbergmateriaal. U kunt met een complete visuitrusting goed beslagen ten ijs komen en genieten van een hopelijk succesvolle middag vissen. Of u nu puur voor plezier vist of aan een wedstrijd meedoet.

Zo eenvoudig vult u uw hengelsportuitrusting aan

Wilt u uw visuitrusting compleet maken of is er iets aan vervanging toe? Bij online webwinkel Eurotackle vindt u alles wat u zoekt. Niet alleen het complete assortiment van Fox hengelsport waaronder de handige Fox beetmelders, maar ook enkele andere bekende merken zijn in het assortiment opgenomen. U kunt uw bestelling direct online plaatsen, deze wordt dan over het algemeen binnen één tot twee werkdagen geleverd. U betaalt vanaf een bestelbedrag van 75 euro geen verzendkosten. Wilt u advies voordat u een aankoop doet dan kunt u zich wenden tot de deskundige klantenservice.