Trolol
Image default
Groothandel

Isolatieglas online kopen

Soorten isolatieglas
Isolatieglas is in Nederland bezig met een opmars. Dit glas, ook wel bekend als dubbel glas, is verkrijgbaar in diverse soorten, die gemeten worden aan de hand van hun isolatiewaarde. Standaard dubbel glas isoleert al goed, maar nog meer geldt dat voor zogeheten HR++ en HR++ glas. Wie de meest basic soort isolerend glas in zijn kozijnen laat zetten, bespaart jaarlijks al zo’n 140 euro op de energienota. De besparing loopt op tot liefst 280 euro per jaar als je kiest voor HR+++ glas. Dat is natuurlijk gemakkelijk geld verdienen. Om deze en nog wel meer redenen is isolatieglas kopen dan ook een goede investering.

Wat isolatieglas kopen allemaal oplevert
Dubbele beglazing in huis plaatsen, of jouw bedrijf van dubbel glas voorzien, heeft een groot aantal voordelen. De financiële besparing die je doet is al genoemd, maar daarnaast zijn er nog meer pluspunten. Zoals: 

 

  • Met isolatieglas wordt het binnenklimaat ineens een stuk aangenamer. Je merkt meteen dat je af bent van vervelende tochtstromen en dat het warmer is in huis. Vaak kun je de kachel 1 tot 3 graden lager zetten voor hetzelfde warmte-effect.
  • Isolerende glasplaten zorgen ook voor de demping van herrie en geluiden. Heb je schreeuwende buurtkinderen of ligt jouw bedrijf langs een weg waarlangs veel auto’s rijden, dan is dubbele beglazing een ideale oplossing voor deze problemen.
  • Gezien de veranderende klimaateisen streeft de Nederlandse regering meer en meer naar het klimaatneutraal maken van woningen, bedrijven en overheidsgebouwen. Dubbel glas is hierbij onmisbaar.
  • Isolatieglas is ook beschikbaar voor oude historische gebouwen in de vorm van isolerende glas-in-lood-ramen. Dus ook grote, oude panden zijn goed te isoleren met glas.

 

Online kopen van glas is het voordeligste
Kies ook voor het gemak en de voordelen van dubbele beglazing. Via internet zijn er online glasaanbieders als Glaskoning.nl die tegen de scherpste tarieven dubbel glas op maat kunnen leveren. Goedkoper dan mogelijk is via fysieke winkels. Laat je inspireren en maak jouw woning of bedrijf klaar voor de toekomst!