Trolol
Image default
Groothandel

Ga jij vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel? Hier vind je een aantal populaire soorten

In Nederland is het nog steeds legaal om vuurwerk af te steken en de tijd om vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel komt er weer aan. En dat vinden veel mensen heel leuk! Met oud en nieuw gaat men in groten getale de straat op om zelf een vuurwerkshow te creëren. Ben jij van plan om vuurwerk te bestellen in Rotterdam of Krimpen aan den IJssel? Dan is het handig om je eens te verdiepen in de verschillende soorten vuurwerk, je leest erover in dit artikel.

Vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel: de cakebox

De cakebox wordt ook wel een batterij of pot genoemd. Het is siervuurwerk dat vanaf de grond meerdere malen omhoogschiet. Je hebt tal van verschillende soorten cakeboxen, maar de meest bekende soorten zijn de I-vorm en de waaier. De waaier schiet verschillende kanten op, zodat het vuurwerk zich steeds op een andere plek laat zien. De i-vorm blijft juist op dezelfde plaats zichtbaar. Ga je vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel doe dit dan bij Grootvuurwerk en plaats eenvoudig een cakebox in je mandje.

Kies voor fonteinen, knalvuurwerk of grondbloemen

Fonteinen zijn misschien wel het meest verkochte siervuurwerk. Je kent ze ongetwijfeld: ze schieten hoog de lucht in en vanuit een middelpunt knallen er verschillende lichtstralen, in de vorm van water uit een fontein, uiteen. Mensen die vuurwerk bestellen in Rotterdam, kopen fonteinen vaak in verschillende kleuren. Knal vuurwerk bestellen in Rotterdam wordt gedaan door een specifieke doelgroep: niet iedereen is dol op het harde lawaai. Toch is ook knalvuurwerk erg populair. Je kent ze vast als rotjes, kanonslagen of de Chinese mat. Wist je dat dit vuurwerk oorspronkelijk is uitgevonden om boze geesten op afstand te houden? Ook grondbloemen zijn vuurwerk te bestellen in Rotterdam, het vuurwerk dat veel omwentelingen maakt op de grond en hierbij verschillende kleuren lichtflitsen produceert. Dit vuurwerk kan allerlei kanten opschieten, het is dus belangrijk dat zowel jij als andere aanwezigen (en vooral kinderen) voldoende afstand nemen.