Trolol
Image default
Groothandel

Met tegels kunt u elke ruimte transformeren

Als u iemand bent die graag klust, dan is het geen slecht idee om het zetten van tegels aan uw lijst van vaardigheden toe te voegen. U kunt met een mooie tegel een standaard badkamer luxe maken, een gewone keuken bijzonder maken en een standaard woonkamer een modern en strak uiterlijk geven. Deze ideale bouwmaterialen zijn sterk, waterdicht, gemakkelijk te onderhouden en in een verscheidenheid aan kleuren, patronen en uitvoeringen te krijgen. Met tegels kunt u als doe-het-zelver uw woning voor een relatief laag bedrag transformeren.

De voordelen van tegels

Er zijn goede redenen waarom de tegel in de bovenste rangorde komt van het lijstje ideale bouwmaterialen. Allereerst zijn ze erg goed betaalbaar en relatief gemakkelijk te zetten. U kunt er elke soort sfeer mee creëren, van modern tot klassiek en van industrieel tot landelijk. Er is een groot assortiment en als ze eenmaal op hun plek zitten, dan zijn ze onderhoudsarm, hygiënisch, sterk en duurzaam. Als laatste is een tegelvloer erg geschikt in combinatie met vloerverwarming, vooral als u voor natuurstenen tegels kiest. Bij Van Noort vindt u een groot assortiment tegels en bijbehorende bouwmaterialen.

Welke bouwmaterialen heeft u nodig?

Als klusser kunt u daarom proberen het tegelzetten onder de knie te krijgen. Dit is in eerste instantie niet gemakkelijk, maar als u het eenmaal door heeft, kunt u er schitterende vloeren en muren mee creëren. U heeft uiteraard de tegels zelf nodig en daarbij komen nog een aantal andere bouwmaterialen, zoals lijm, voegmortel, tegelkruisjes en afdichtkit. Wat betreft gereedschap zal u moeten investeren in een waterpas, speciekuip, duimstop, rubberen hamer, voegspaan en tegelsnijder. Lees u goed in, bereid u zelf goed voor en koop altijd wat meer bouwmaterialen dan u denkt nodig te hebben. Ongeopende verpakkingen kunt u altijd terugbrengen naar de bouwmarkt en u krijgt uw geld gewoon terug.