Trolol
Image default
Aanbiedingen

50 tinten Frits in de Deventer Schouwburg

Een theatershow met Bloemen!

Geen Karin Bloemen dit keer en ook geen Gerda Havertong, maar Frits Hoogers van Florafrits die de show steelt.

 

 

Al enkele jaren verzorgt hij een wervelende show in een volle grote zaal in de Deventer Schouwburg. Op het podium maakt deze plantaardige vormgever fantastische bloemstukken onder toeziend oog van voornamelijk vrouwelijke bezoekers. Fotograaf Raalte ontmoette de designer van FloraFrits op het evenement Stijl 2011 bij de watertoren in Raalte. Fotograaf Vincent Hartman had in de watertoren een studio ingericht en verzorgde daar zogenaamde mini make-overs van enkele bezoekers in samenwerking met Kyra Elders-Diender van Lookx Raalte. Inmiddels werken de bloemist en de fotograaf alweer 5 jaar samen.

FloraFrits

Frits Hoogers is door de combinatie stylist en bloemist een veel en graag gezien adviseur voor de aankleding van diverse ruimtes in de horeca, retail en gelegenheden zoals shows, openingen en aankleding van huwelijk en bedrijfsfeesten. Het op maat inrichten en stylen van huizen en bedrijven is het belangrijkste werkveld van FloraFrits. Fotograaf Vincent Hartman van STUDIOVHF heeft zelf ook een lange ervaring in de bedrijfsmatige interieurbranche en verzorgt de interieurfotografie voor interieur architecten, interieurbouwers en projectinrichters. Geen wonder dat deze twee creatieve professionals elkaar gevonden hebben.

Bloembastisch & Bloemelicious

Dit waren de namen van de vorige theatershows van FloraFrits. Ook hier verzorgde STUDIOVHF de reclamefotografie voor de communicatie middelen en de theaterfotografie ntijdens de show zelf. Onder de naam Vincent Hartman Fotografie heeft de fotograaf uit de gemeente Raalte altijd een stand in de foyer ter promotie van haar aanbod fotografie voor de particuliere doelgroep. 

Vincent Hartman Fotografie

Onder deze naam verzogd STUDIOVHF nog steeds, wat men noemt ‘publieksfotografie’ of fotografie voor de particuliere doelgroep. U kunt hierbij denken aan portretfotografie, gezins- en familiefoto’s, bruidsreportages en make-over en beauty shoots. De fotograaf heeft een goed uitgerustte fotostudio in het vsallandse dorp Heino. De studio is voorzien van een vaste limbowand, een rollensysteem en een gescheiden ruimte voor hairstyling, visagie en omkleden.

50 tinten Frits

Wilt u kennismaken met de bloemkunstenaar Frits Hoogers en de ‘celluloid’ of foto kunstenaar Vincent Hartman, kom dan naar de theatershow ’50 tinten Frits’ op 7 maart 2016 in de Deventer Schouwburg.

https://www.studiovhf.com/blog/2016/3/07/50-tinten-frits