Trolol
Image default
Zakelijke dienstverlening

Internationaal functioneel

Bundelmachine

Op iedere middelbare school in Nederland worden tegenwoordig Engelse lessen gegeven. Engels is zelfs een vak waar examen in gedaan moet worden. Dit omdat Engels de wereldtaal is. Binnen de handel maar ook binnen de culturele aspecten van de maatschappij wordt er bijna overal in het Engels met elkaar gecommuniceerd wanneer er sprake is van een taalverschil tussen twee of meerdere personen. Dit komt natuurlijk vaak voor wanneer je naar het buitenland gaat. Ook binnen Nederland heb je het nodig. Veel webwinkels zijn Engels en zo hier en daar zijn er ook buitenlanders aanwezig die jij in het Engels de weg moet kunnen wijzen.

 

Vroeger werd er helaas minder aandacht besteed aan de buitenlandse talen binnen de Nederlandse scholengemeenschappen. Dit heeft er voor gezorgd dat er tegenwoordig een taal achterstand is onder de beroepsbevolking van Nederland. Dit is natuurlijk een zeer slechte zaak want door de opkomst van de Social Media is de wereld kleiner geworden en begint het Engels spreken, luisteren en schrijven een vereiste te worden.

 

Toch is het nog niet te laat voor de mensen die een taalachterstand hebben. Het is immers nooit te laat om te leren. Een taaltrainingbureau in Groningen biedt een taaltraining Engels aan waarin de basics van het Engels worden geleerd en er rekening wordt gehouden met het persoonlijke niveau.

 

Er wordt les gegeven op het tempo wat bij de persoon past. Eerst worden de basics geleerd en stap voor stap wordt er gekeken hoe u verder kunt groeien binnen de Engelse. Onderdelen zoals spreken, kijken en luisteren zijn hierin verplicht. U heeft natuurlijk minder aan het leren van een vak wanneer u maar de helft kunt. Dus wanneer u het alleen kunt beluisteren en verstaan dan komt u nog steeds niet ver in een conversatie met een buitenlander.

 

Daarom is het nodig om gefocust met de taaltraining Engels aan de slag te gaan. Het kost niet veel tijd. U krijgt een bepaalde hoeveelheid huiswerk mee wat gemakkelijk met 3 uur per week te doen moet zijn. Daarnaast worden er 2 uurtjes per week aan de les besteedt. Tijdens de les kunt vragen stellen over de grammatica en over de literatuur.

 

Voor gevorderden is er ook een taaltraining beschikbaar. Er wordt dan meer les gegeven in het lezen van wetenschappelijke artikelen en de Engelse Literatuur. Daarbij komt ook een stukje geschiedenis kijken. Dit maakt het voor het zakelijk leven ook erg interessant om een taaltraining Engels te doen.

https://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/dozensluitmachine/