Trolol
Image default
Aanbiedingen

Archery Tag : wat je moet weten over deze spannende, nieuwe sport

Als je op zoek bent naar een nieuwe en spannende sport om te proberen, kijk dan niet verder dan archery tag! Deze relatief nieuwe sport is een spannende mix van paintball en boogschieten die perfect is voor groepen vrienden of familie die wat stoom willen afblazen. Hier is alles wat je moet weten over archery tag, ook wel bekend als archery attack.

Wat is archery tag?

Archery Tag wordt gespeeld met teams van 4-10 spelers. Elk team heeft twee doelen aan weerszijden van het speelveld. Het doel van het spel is om punten te scoren door met je pijlen de doelen van het andere team te raken. Spelers worden uitgeschakeld als ze door een pijl worden geraakt, en het eerste team dat de puntenlimiet bereikt, wint het spel. Archery tag is een geweldige optie voor groepen die op zoek zijn naar een actieve, buitenactiviteit waar iedereen van kan genieten. Of je nu jong of oud bent, archery tag is een geweldige manier om plezier te hebben en wat stoom af te blazen!

Benodigdheden voor Archery Tag

De enige uitrusting die je nodig hebt om boogschieten te spelen is een boog, pijlen en doelen. De pijlen die met Archery Tag gebruikt worden zijn uiteraard niet gevaarlijk. In plaats van een scherpe punt zit er een zachte pal op de punt.

Regels voor Archery Tag

Er zijn een paar basisregels waaraan alle spelers zich moeten houden om een veilig en eerlijk spel boogschieten te spelen. Ten eerste moeten alle spelers altijd oogbescherming dragen op het speelveld. Dit is voor jouw veiligheid en die van de mensen om je heen, dus zorg ervoor dat je je aan deze regel houdt! Ten tweede moeten spelers altijd achter de grenzen van hun team blijven. Dit zorgt ervoor dat iedereen veilig blijft en een gelijke kans heeft om punten te scoren. Ten slotte is het spelers niet toegestaan pijlen van het speelveld te halen, tenzij op aanwijzing van een scheidsrechter. Deze regel helpt het spel in beweging te houden en voorkomt mogelijke blessures