Trolol
Image default
Bedrijven

Bitloos paardrijden

Bitloos paardrijden

Wil jij graag eens bitloos paardrijden proberen? Heb je hier goede verhalen over gehoord en ben je daardoor geïnteresseerd geraakt? Art of Riding is een online webwinkel waar allerlei paardrij artikelen voor het bitloos rijden kunnen worden aangeschaft. Wij informeren je ook graag verder over het bitloos rijden. Deze vorm van paardrijden is steeds populairder aan het worden, niet alleen bij recreatieve ruiters, maar ook bij professionals. Veel mensen ervaren het bitloos rijden als erg prettig. Zo zorgt het ook voor een vergroot onderling vertrouwen tussen ruiter en paard. Als jij hier ook interesse in hebt zit je goed bij Art of Riding. Wij verkopen namelijk precies wat jij nodig hebt om bitloos te rijden. Bezoek dus gerust eens onze webshop!

Wat is dat nu eigenlijk, bitloos rijden?

Misschien heb je nog niet zo’n goed beeld wat dat nu eignelijk is, bitloos rijden. Simpel gezegd betekent dit dat je het paard leert te berijden zonder dat het paard een bit in de mond heeft. Bitloos rijden kan zowel tijdens grondwerk, longeren, werk aan de hand, lange lijnen als rijdend. Er wordt steeds meer voor deze manier van rijden gekozen. Soms geniet het de voorkeur omdat het paard problemen in de mond heeft, waardoor hij of zij niet met een bit mag rijden. Ook voorkomt bitloos rijden dat het paard in de mond gestoord wordt. Ook is het vaak een principe kwestie.

Over Art of Riding

In de webshop van Art of Riding tref je een breed assortiment aan paardrij artikelen aan. Wij zijn opgericht in 2014 door Renate Essink. Voor het bitloos rijden verkopen wij diverse artikelen, waaronder een kaptoom, barebackpad, cavemore, hackamore en nog veel meer. Ook kun je bij ons terecht voor academische rijkunst artikelen!

Probeer het ook!

Lijkt bitloos rijden jou ook wel wa? Breng dan eens een bezoekje aan de webshop van Art of Riding en bestel de artikelen die je nodig hebt! Voor meer informatie kun je gerus contact met opnemen.

https://www.artofriding.nl/nl/