Trolol
Image default
Dienstverlening

Cadeau 50 jaar getrouwd

Zo meteen ga ik een ‘50 jaar getrouwd’ tijdschrift maken. En graag neem ik jullie hierin mee, in het ontwerpen van deze glossy. Maar hoe ben ik eigenlijk op dit idee gekomen? Ik ben gaan Googelen op 50 jaar getrouwd en vond al snel een aantal cadeau’s. Echter allemaal niet zo origineel, maar meer standaard dingen. Tot dat ik Jilster tegenkwam. Daar kun je zelf een tijdschrift ontwerpen. Een leuk idee, aldus Jilster zelf, is dan om bijvoorbeeld verhalen die het stel zich zelf nog kan herinneren, en degene die die bedacht, om dat erin te zetten. Daarom ben ik bij familieleden gaan vragen of dat zij nog leuke anekdotes hierover hebben.

Anekdotes 50 jaar getrouwd verzamelen

Ik ben dus anekdotes gaan verzamelen m.b.t. 50 jaar getrouwd. Nadat ik een mailtje had gestuurd naar familieleden, krijg ik al gauw vele reacties! Nu zou het zeker wel gaan lukken met het vullen van het tijdschrift. Daarnaast stuurden er een aantal ook leuke foto’s bij mee. Ook die ben ik allemaal in het 50 jaar getrouwd tijdschrift gaan plaatsen. En het zag er al hartstikke mooi uit! Ik heb een account aangemaakt bij Jilster en heb het tijdschrift besteld. Deze hebben ze laten printen en binnen een paar dagen lag het cadeau al bij mij op de deurmat. Ter controle heb ik dit eerst zelf doorgelopen, of dat alles klopt en er geen drukfouten in zitten. Dit bleek dan ook niet het geval te zijn!

Originele cadeau geven

Het originele cadeau heb ik op de dag dat mijn opa en oma, die 50 jaar getrouwd zijn, het feest gaven, aan hen gegeven. En ze reageerden hier direct erg enthousiast op. Ze zijn direct gestart met het doorbladeren van het tijdschrift en hebben veel gelachen over anekdotes en leuke foto’s.