Trolol
Image default
Bedrijven

De beste bladblazers en grasmaaiers

De herfst is weer in aantocht, en de bladeren doen hun eigen ding. Het ziet er mooi uit, maar om het nou allemaal met je handen op te ruimen is zonde van je tijd. Hier is de bladblazers

een oplossing voor, binnen no-time zijn alle bladeren verdwenen. Een bladblazer werkt eigenlijk het zelfde als een stofzuiger, door de motor wordt er onderdruk opgewekt, hierdoor worden de bladeren naar een opvangzak gezogen. Elk jaar heb je weer last van al die bladeren, dit is een goedkope en snelle manier om alle bladeren te verwijderen. Wel moet er aan de grootte van de opvangzak worden gedacht, dit omdat er verschillende groottes zijn en de zak niet te vol kan zitten. Als er goed mee wordt omgegaan raakt de motor niet verstop en gaat het apparaat langer mee.

Een klus wat mensen vaak niet leuk of te veel werk vinden is grasmaaien. Eens in de zoveel tijd moet het echt gebeuren, anders gaat het gras veel te hoog staan. Maar als je niet over een geschikte grasmaaier beschikt kan het erg vermoeiend zijn. De eenvoudigste en oudste grasmaaier is de hand aangedreven type, deze heb je in verschillende snijbreedtes. Deze soorten zijn geschikt voor kleine, effen grondstukken. Bij een groot oppervlakte is het beter om een motor aangedreven grasmaaier te gebruiken, hierbij heb je weer een aantal soorten. Een elektromotor, benzinemaaiers en door een accu aangedreven grasmaaier. Er zijn ook verschillende capaciteiten waar er op gelet moet worden, zo heb je de snijbreedte van de maaier, de sterkte van de te gebruiken aandrijfmotoren variëren per model.

Bij Fuxtec heb je veel keuze in grasmaaiers en bladblazers. Ook staat er genoeg uitleg bij om je aan het perfecte apparaat te helpen. Veel apparaten zijn getest door de Duitse vakpers en ze kregen hiervoor de beste recensies.

 

http://www.fuxtec.nl