Trolol
Image default
Eten en drinken

De beste wijn is te bestellen bij deze slijterij uit Den Bosch

Ontdekt u graag nieuwe wijnen en kunt u echt genieten van een glaasje op zijn tijd? Ga dan zeker eens uw wijn bestellen bij Bell Wines uit Den Bosch. Dit bedrijf is eigendom van een passievol ondernemerskoppel in de horeca. Zij hebben een restaurant in Den Bosch waar ze hun gastvrijheid kunnen uiten, maar hebben dit verbreed naar deze onlineslijterij. Hun jarenlange ervaring met wijnen zorgt ervoor dat u alleen kiest uit het beste aanbod, met wijnen van over de hele wereld. Of u nu een liefhebber bent van rode, witte of mousserende wijn, bij Bell Wines ontdekt u nieuwe smaken en wie weet zit uw nieuwe favoriet er wel tussen!

Een heerlijke rode wijn

Drinkt u het liefst rode wijn? Dit bedrijf biedt u ruime keuze en laat telkens weer uw smaakpapillen op gang komen. De inkopers van Bell Wines gaan regelmatig op pad in binnen- en buitenland om wijn te proeven en alleen als deze van de beste kwaliteit is, wordt deze ingekocht. Denk dan aan een Argentijnse Malbec, een Zuid-Afrikaanse Pinotage of een Franse Cabernet Sauvignon. Het assortiment wordt met liefde samengesteld, zodat u elke keer opnieuw een nieuwe favoriet in huis kunt halen. Niet alleen kwalitatieve rode wijn kunt u bestellen bij deze slijterij uit Den Bosch, maar ook witte, rosé en mousserende wijn. Zelfs port bestelt u hier!

Biologische wijn: heerlijk en milieuvriendelijk

Biologische wijn komt steeds meer in opkomst en is ook te bestellen bij dit bedrijf uit Den Bosch! Het productieproces van biologische wijn is intensief en daarom liggen de prijzen meestal iets hoger dan bij een niet-biologische wijn. Daarentegen koopt u wel een fles wijn van een wijnhuis die rekening houdt met dier, natuur en mens en die hier dan ook alles aan doen. Dat is natuurlijk prachtig en zeer zeker de moeite waard, omdat deze wijnen in veel gevallen ook heerlijk van smaak zijn.

Gerelateerde artikelen

Gezellige sfeer

Zaalverhuur met complete ontzorging in Uden

Onder andere vegan chocola bestellen en zelfs in andere landen laten bezorgen