Trolol
Image default
Vervoer en transport

De taxi expert

Dé Taxi Expert brengt je overal

Een voordelige Schipholtaxi heb je via Taxi.Expert snel geregeld. We verlenen Schipholvervoer tegen vooraf vastgestelde en lage prijzen. Onze tarieven liggen een stuk lager dan bij de reguliere Schipholtaxi’s. De prijs is all inclusive, dit houdt in dat jij geen wachtgeld of instapgeld betaald. Vooraf weet jij dus precies waar je aan toe bent. Onze taxi experts halen en brengen jou overal in Nederland.

 

De grootste kenmerken van Taxi.Expert

We werken altijd met vaste en scherpe tarieven. Hiervoor leveren wij een nette wagen met een representatieve chauffeur. Tevens is het mogelijk met groepen te reizen, want we hebben ook beschikking over taxibussen tot 8 personen. En ten slotte, niet geheel onbelangrijk, we hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring met taxi diensten.

 

Voordelen van een Schipholtaxi

Een luxe nette privé Schipholtaxi zorgt voor een ontspannen gevoel. Je hoeft onze taxi niet te delen met anderen. Je kan tevens zelf bepalen hoe laat deze Schipholtaxi voor jou klaar moet staan. Jouw taxirit zal altijd veilig uitgevoerd worden door een schone wagen en een nette chauffeur. Je kan een voorkeur voor een bepaalde auto aangeven, van een standaard middenklasser tot een Mercedes S-Klasse. Wij kunnen zakelijk voor jou rijden, of een speciale VIP dienst aanbieden. Onze chauffeurs spreken altijd Engels. Onze schipholtaxi is flexibel, met name in het geval van groepsvervoer kan dit een uitkomst zijn.

 

Gratis annuleren Schipholtaxi

In een enkel geval is het lastig om te bepalen hoe de reis van en naar Schiphol zal verlopen. Er kan een calamiteit zich voordoen. Reserveren van een Schipholtaxi is een must als je voordelig vervoerd wil worden. Maar hoe zit het dan met een eventuele annulering? Bij Taxi Expert kan de Schipholtaxi tot 6 uur vooraf gratis worden geannuleerd.

 

Reserveer je vervoer vooraf

We noemden het al eerder, reserveer jouw taxi vooraf. Dit levert het meeste voordeel op in jouw prijs. Je weet dan zeker dat er een Schipholtaxi voor jou beschikbaar is en tegen de beste deal. Bij ons kan je een enkel reis boeken, maar veel mensen kiezen voor een retourtje. Deze keus is aan jou. Bij langere ritten kunnen we mogelijk een korting geven bij het boeken van een retour.