Trolol
Image default
Dienstverlening

Een cementdekvloer van deze vloerenspecialist

Multi Vloeren Brabant in Boekel is een kleinschalig maar zeer professioneel vloerenbedrijf waarbij kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid centraal staat. Dit zijn dan ook de kernwaarden wanneer zij een cementdekvloer voor u maken. Wanneer u kiest voor een cementdekvloer van deze vloerenspecialist kunt u kiezen om wapening aan te laten brengen in uw cementdekvloer. Een wapening verstevigt de cementdekvloer waardoor het risico op krimpscheuren bijna nihil is en de vloer zwaarder kan worden belast. Het risico op scheuren wordt met wel 70% teruggebracht. Deze specialist kiest bewust om de wapening aan te  brengen met glasvezelnetten voor dekvloeren in plaats van de traditionele metalen netten. Hierdoor is er minder aanmaakwater, wat ten goede komt van de sterkte van de cementvloer.

Laat vloerverwarming infrezen over aan deze professionals

Laat uw vloerverwarming infrezen door de professionals van Multi Vloeren Brabant in Boekel. Veel mensen die al gekozen hebben om vloerverwarming te laten infrezen, zijn hier zeer positief over. Dit is ook niet zo gek aangezien vloerverwarming een erg gezonde manier van verwarmen is. Zo creëert deze vorm van verwarming minder vochtplekken en schimmels dan een standaard radiatorverwarming. Daarnaast is vloerverwarming besparend, comfortabel en esthetisch. Genoeg redenen dus om uw vloerverwarming ook te laten infrezen! Deze vloerenspecialist werkt hierbij samen met een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in verwarmingselementen.

Vraag direct een gratis offerte aan

Wilt u ook graag vloerverwarming laten infrezen? Of wenst u een cementdekvloer en wilt u hier wapening in aan laten brengen? Vraag dan heel eenvoudig een gratis offerte op maat aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Echter kunt u ook voor vragen of meer informatie terecht bij de professionals van dit vloerenbedrijf. Zij stellen hoge eisen aan het team waardoor ze kwaliteit aan u garanderen. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat na alle werkzaamheden alles schoon achterblijft.