Trolol
Image default
Eten en drinken

Gezond eten

Ik heb een druk leven; een fulltime baan en een grote schaar vrienden en kennissen. Ook op het sportieve vlak ben ik behoorlijk actief. Dus soms kwamen de dagelijkse beslommeringen wel eens in de knel. Wasjes bleven liggen en de stofdoek bleef schoon. Een van de dingen die me echter dwars zat was boodschappen doen en eten koken. Dat kwam ook regelmatig in de knel en ik vond soms eigenlijk wel dat ik niet goed genoeg voor mezelf zorgde. Ik wil tenslotte wel gezond leven. Maar ik vond het een tijdrovende zaak, boodschappen doen en eten koken. En dan ook nog eens voor alleen mezelf.

Maaltijdservice dé oplossing

Mijn moeder is een vitale dame, maar zó gemakzuchtig. Zij maakte gebruik van een maaltijdservice bij Welling Facilitair. Koken is geen hobby voor haar en ook zij vindt koken voor alleen haarzelf niet leuk. Jammer genoeg wonen we te ver uit elkaar, anders hadden we samen kunnen gaan eten. Maar zij wees mij dus op deze dienst. Eerlijk gezegd heb ik altijd gedacht dat een maaltijdservice alleen voor zieken en ouderen was, maar inmiddels weet ik wel beter. Ik ben eens op internet gaan kijken naar de mogelijkheden en ik wist niet wat ik zag: dit was de oplossing voor mijn probleem!

Elke dag een smakelijke, verse maaltijd

Er zitten wel verschillen tussen de diverse aanbieders, dus ik heb even het een en ander met elkaar vergeleken. De verschillen zitten niet alleen in de prijs, maar ook in de diversiteit aan maaltijden en mogelijkheden. Toen ik eenmaal een cateraar vond met een uitgebreide menukaart en redelijke prijzen, ben ik het uit gaan proberen. En sinds die dag, nu alweer 3 maanden geleden, eet ik smakelijke gerechten die gezond zijn en die ik op tafel zet wanneer ik dat zelf wil. Koken zonder pan noem ik het.

 

http://www.wellingfacilitair.nl