Trolol
Image default
Vakantie

Glamping Vogezen

Het plannen van een zomervakantie kan best een uitdaging zijn. Helemaal wanneer niet iedereen hetzelfde idee van een fijne vakantie heeft. Wat doe je wanneer de één vooral rust en ontspanning wil, terwijl de ander barst van de sportieve energie?

Er zijn mensen die er dan voor kiezen om het ene jaar het ene te doen (ontspannen) en het volgende jaar het andere (sportief). Dat lijkt eerlijk, maar levert het ook een fijne vakantie op? De kans bestaat dat de sportieveling zich tijdens een rustzoekers-vakantie stierlijk verveelt. Dat is ook voor de rustzoeker vervelend. Andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde.

Een betere oplossing is een vakantie naar een streek waar iedereen kan vinden wat ze zoeken. De Franse Vogezen zijn de perfecte bestemming voor zowel een niets-doe vakantie als voor de avonturier. En glamping is de perfecte vorm van vakantie.

Glamping in de Vogezen is voor iedereen leuk

Met glamping Frankrijk kies je namelijk voor een verblijf in een volledig ingerichte safaritent, lodge of huisje. De accommodatie voelt een stuk avontuurlijker dan een pension of hotelletje, wat de avonturier en de sportieveling zeker zal aanspreken. Aan de andere kant slaap je heerlijk op de luxe bedden, eet je aan een gemakkelijke eettafel en kook je je maaltijden gewoon in je eigen keukentje. Precies wat de ontspanningszoeker wil. Glamping biedt iedereen een ideale vakantiebeleving.

Ontspannen en actief met de glamping als uitvalsbasis

Dankzij de prachtige berggebieden, zoals regionaal Natuurpark Ballons des Vosges en Vosges du Nord, heb je –zittend voor je tent- al meteen het vakantiegevoel. Is er een betere plek om eindelijk eens die roman te lezen?

Samen kunnen jullie een bezoekje brengen aan een oude kopermijn, een rondleiding in een lederwerkplaats volgen en heerlijk eten in één van de vele typische restaurantjes. Natuurlijk kunnen jullie samen ook een fijne wandeling door de bergen maken.  Of wandel rond het Lispach meer. Super-romantisch. Pak een dagje ultieme ontspanning in één van de kuuroorden als Vittel, Contrexéville of Bains-les-Bains en ga de dag erna lekker mountainbiken, rotsklimmen of zelfs bungeejumpen.

Ga daarom dit jaar eens lekker glamping in de Vogezen, dan heeft iedereen een fijne zomervakantie!