Trolol
Image default
Woningen

Het gemak van een woonwinkelcentrum

Als je op zoek bent naar een nieuwe inrichting, plan je hiervoor vaak wel een dagje uit naar de woonboulevard. Het is het makkelijkst als alle woonwinkels dicht bij elkaar zitten, zodat je op één dag alle mogelijkheden kunt bekijken. Bovendien kun je eenvoudig van winkel naar winkel en de verschillende opties wat betreft meubilair met elkaar vergelijken. Het scheelt veel tijd wanneer je niet van winkel naar winkel hoeft te rijden, maar alles gewoon op één plek zit. Wist je dat er in Amsterdam het grootste overdekte woonwinkelcentrum van Nederland zit? Deze woonboulevard Amsterdam is te vinden op De Entree 1.

 

Persoonlijk en gratis interieuradvies

In de woonboulevard Amsterdam vind je wel vijftig woonwinkels. Elke zaterdag kun je gratis persoonlijk interieuradvies krijgen. Zou je wel wat hulp kunnen gebruiken in het combineren van bepaalde materialen, of ben je benieuwd hoe je met een klein budget een interieur kunt realiseren? Kom dan zeker een keer op zaterdag langs!

 

Vermaak voor de kinderen

Wat zo fijn is aan een overdekt woonwinkelcentrum, is dat zij beschikken over een kinderspeelplein. Veel mensen vinden het fijn om hun kinderen mee te nemen naar een dagje meubelshoppen. In de woonboulevard worden jouw kinderen de hele dag gratis begeleid door gecertificeerde begeleiders. Er is een groot plein met allerlei activiteiten, zoals een kinderbioscoop, een ballenbak en allerlei speelgoed.