Trolol
Image default
Bedrijven

Houtbouw door Fries Houtbouw

Bent u op zoek naar een bedrijf dat houtbouw bij u in de omgeving van Groningen kan verzorgen? Zoek dan niet verder, want bij Fries Houtbouw bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van houten garages, bergingen, tuinhuizen, recreatiewoningen, paardenboxen, schuren, carports, overkappingen en meer. Met ruim 30 jaar ervaring zijn we daadwerkelijk een specialist te noemen. Graag realiseren we al uw wensen. Daarbij kunt u altijd rekenen op maatwerk, hoogwaardige kwaliteit materialen en scherpe prijzen.

Specialist in maatwerk

Al vele jaren lang is Fries Houtbouw een echte gevestigde naam in de wereld van de houtbouw. Omdat ieder project om een andere aanpak vraagt leveren we altijd maatwerk. In overleg met u stellen we het ontwerp op. Daarbij houden we ook rekening met de nieuwste trends, die wij nauwlettend in het oog houden. Ook plaatsen we vervolgens graag het bouwpakket voor u. Fries Houtbouw is werkzaam in heel Nederland.

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Al uw wensen en ideeën zijn te realiseren
  • Hoogwaardige materialen
  • Inclusief garantie
  • Overal in Nederland geleverd
  • Scherpe tarieven
  • Gratis advies met Friese nuchterheid!

Eindeloze mogelijkheden

Fries Houtbouw biedt u talloze mogelijkheden als het gaat om op maakt gemaakte houtbouw. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten wanden, waaronder rabatdelen, lariksdelen of red cedar. Voor de fundering maken we standaard gebruik van hoogwaardig hardhout. Verder kunt u natuurlijk ook uw voorkeuren voor de dakbedekking aangeven, alsmede voor de deuren en ramen. Wij bespreken deze graag met u.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen? Wilt u graag een offerte aanvragen? Of zou u graag uw wensen bespreken in een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het volgende telefoonnummer: 06-21680171. Of bezoek onze website en vul het offerte- of contactformulier in. Wij reageren zo snel als we kunnen.

https://www.frieshoutbouw.nl