Trolol
Image default
Woning en Tuin

Klein maar fijn

Er ligt de laatste tijden heel veel nadruk op het hebben van een perfect uiterlijk. Iedereen lijkt er een mening over t hebben en men neemt steeds grotere stappen om ook daadwerkelijk het lichaam te krijgen dat volgens velen het perfecte lichaam zou zijn. Hierbij ligt de nadruk, zeker onder de jongere generaties, op een zandloper figuur waarbij zowel de billen als de borsten zo sterk mogelijk geaccentueerd dienen te worden. Maar natuurlijk is de waarheid dat elk lichaam zijn voor- en nadelen heeft, en dat elke persoon een eigen voorkeur heeft wat betreft de lichaamsvormen van een ander.

Terwijl veel vrouwen kiezen voor borstvergroten, heeft het ook heel veel voordelen om juist niet de grootste voorgevel te hebben. Het grootste voordeel is nog wel dat je zonder problemen en pijntjes op je buik kan liggen in bed. Ook het sporten en rennen of springen gaat je veel beter af. Waar anderen een sport BH nodig hebben en dan nog deze bewegingen liever mijden is het voor vrouwen met een cup maat minder helemaal geen probleem.

Ook als het om kleding gaat heeft het een aantal grote voordelen. Colbertjes met knopen en een smalle taille vormen geen enkel probleem en ook de zoektocht naar BH’s is een stuk gemakkelijker dan de zoektocht van vrouwen met een uit de kluiten gewassen boezem. Maar ook voor de gezondheid is het goed; je rug is minder belast en de kans dat je rechtop staat is een stuk groter. Dit is beter voor je nek, rug en spieren. Bovendien wordt je sneller jonger ingeschat.

Tot slot is het natuurlijk allemaal om het even. Beiden hebben voordelen. Maar mocht je toch echt heel ontevreden zijn met jouw huidige lichaam, schuw dan niet om een kijkje te nemen op de website van faceland. Naast een breed aanbod aan behandelingen helpt men je graag met jouw vragen of problemen.

http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw droomtuin wordt werkelijkheid dankzij dit hoveniersbedrijf nabij Roermond

Straal uit wie je bent met interieuradvies Utrecht

Voorkomen en herstellen van krassen van de vloer