Trolol
Image default
Gezondheid

Maaltijdvervangers worden steeds populairder, maar waarom

Het leven wordt steeds drukker en omdat er maar 24 uren in een dag zitten kom je voor bepaalde dingen tijd te kort. Vitaminfood komt met de oplossing, een maaltijdvervanger. Hierdoor is het niet nodig om lang in de keuken te staan en heb je meer tijd over voor de andere dingen die je moet doen op een dag.

Maaltijdvervangers voor afvallen

Over de laatste jaren is het gemiddelde lichaamsgewicht sterk toegenomen, vandaar zijn maaltijdvervangers ook populairder geworden. Met een maaltijdvervanger vervang je een maaltijd voor een maaltijdshake met minder calorieën maar wel heel veel voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Doordat het makkelijk is om de calorieen van een afvalshake te berekenen weet je precies hoeveel calorieën je binnen krijgt.

Scheelt tijd

Mensen worden steeds drukker en geven zichzelf bijna niet de tijd om goed te eten, vaak wordt er eten gehaald maar dit is in 9 van de 10 gevallen niet gezond. Door het nemen van een maaltijdvervanger bespaar je de tijd die je normaal in de keuken zou hebben gestaan. De shake is makkelijk mee te nemen voor onderweg en is makkelijk op te krijgen. Op deze manier krijg je dus wel je dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen, mineralen en vitamines binnen.

Beter in je vel met Vitaminfood

Goed koken en eten wordt steeds lastiger, mede doordat de prijs omhoog gaat maar het is ook nog moeilijk om te onderscheiden wat nou gezond of ongezond is. Maaltijdshakes maken een einde aan al deze twijfels. De shakes van Vitaminfood zijn gezonde shakes met 27 verschillende voedingstoffen, mineralen en vitamines die je op een dag nodig hebt. Een potje van de maaltijdvervangers kost €18,95, er wordt ongeveer een maand gedaan over een potje. Door het subscription model krijg je elke maand een nieuw potje opgestuurd en kunt je gezond blijven leven.