Trolol
Image default
Gratis en Prijsvragen

Met de loterij mee spelen

Veel mensen doen mee met de Nederlandse loterijen. In dit artikel ga ik jullie vertellen waarom je mee moet doen met de loterij en hoe je de beste loterij voor jou kiest.

 

Als je mee doet met de loterij maak je niet alleen kans op een grote geld prijs. Dit waarschijnlijk waar je voor mee speelt, maar je doet eigenlijk meer dan dit. Wie mee speelt met de Nederlandse loterij doneert ook aan eigenlijk iedere Nederlandse sport. Zij sponsoren namelijk sportend Nederland en proberen er voor te zorgen dat de voetballers, de hockeyers en de handballers beschikken over hesjes, pionnetjes en doeltjes. Op deze manier kan iedereen sporten. 

Maar wat is nu de beste loterij? We kennen allemaal de staatsloterij, de bankgiroloterij, de vrienden loterij, de eurojackpot en de lotto. Er zijn nog heel veel meer loterijen en het is daarom moeilijk om te bepalen welke loterij het beste bij jou past. Gelukkig is er vergelijk loterij. Hier kan je precies vinden wat de verhouding is tussen de loterijen. Je kan hier precies zien wat een lot kost, wat de win kans is en hoe vaak de trekking plaats vindt. Op deze manier kan je precies kijken welk risico je wilt lopen en met welke prijs je genoegen neemt. In sommige gevallen kan je namelijk ‘maar’ 2,5 miljoen euro winnen en bij andere prijzen kan dit oplopen tot misschien wel 50 miljoen. Je kan ook kijken naar de ‘B’ prijzen die er uitgereikt worden zoals een miljoen, een ton of een auto. De kans dat je wint is heel klein en je kan er dus voor kiezen om genoegen te nemen met een kleine prijs.

Je kansen verhogen en veel geld winnen bij de loterij willen we allemaal. Helaas is het nog niet zo ver, maar dat wil niet zeggen dat we niet heerlijk weg kunnen dromen over de mogelijkheden van deze geld bedragen.

https://www.vergelijkloterij.nl/