Trolol
Image default
Woning en Tuin

Neutral waspoeder en vloeibaar wasmiddel van Klok

Ecologische neutral waspoeder online bestellen

Bewuster bezig zijn met je huishouden? Is dat iets wat je de laatste tijd meer wilt gaan doen? Begin dan met het ecologisch wassen van je kleding en het ecologisch schoonmaken van je huishouden. Hoe? Met de schoonmaakproducten van Klok natuurlijk! Klok is al jaren een begrip in de supermarkt schappen. Klok waspoeders zijn altijd al ecologisch geweest vanaf dag één. Dat komt door de filosofie van Klok: natuurlijk wassen met aandacht voor het milieu!

De geschiedenis van Klok gaat ver terug, inmiddels alweer meer dan 100 jaar. Door de jaren heen is het merk altijd innovatief geweest in verdere productontwikkeling van een zo natuurlijk mogelijke waspoeder en schoonmaakmiddel. Enkele mijlpalen zijn onder andere:

  • Eerste in Europa fosfaatvrije wasmiddelen
  • Eerste wasmiddelen met EU Ecolabel
  • Eerste in Nederland met fosfaatvrije vaatwastabletten

Regelmatig worden de wasmiddelen van Klok getest op kwaliteit, wasbaarheid en oplosbaarheid door de Consumentenbond. Onlangs (september 2020) verscheen weer een nieuwe test. En dit zijn de resultaten.

Klok waspoeder kleur als beste uit de test bij de Consumentenbond

De Consumentenbond test regelmatig consumentenproducten. Dit kan van alles zijn. Denk aan elektronica, huishoudelijk en persoonlijke verzorging. Onlangs werd in september 2020 een nieuwe test gedaan waarbij waspoeder is getest. In de september uitgave is uit de test naar voren gekomen dat de ecologische waspoeder van Klok als beste uit de test is gekomen van alle ecologische waspoeders. Hierbij zijn vloeibare wasmiddelen getest. Hierbij is normale hoofdwas gebruikt, geen zijde en wol. Het goede nieuws is dat Klok als ecologische wasmiddel de concurrenten ver achter zich laat op het gebied van kleur vervorming en de mate waarin vlekken verwijderd worden voor een stralend wit resultaat. We zijn trots dat Klok van alle wasmiddelen op de 11e plek is beland!

Hecht jij waarde om wasmiddel te gebruiken met zo min mogelijke schadelijke stoffen? Kies dan ervoor om Klok waspoeder en vloeibaar wasmiddelen te kopen die voorzien zijn van het EU Ecolabel.

Kies voor een natuurlijk & neutraal wasmiddel

Goed en eerlijk natuurlijk schoon wassen is helemaal hot. Steeds meer mensen willen namelijk bewust bezig zijn met hun huishouden, Omdat we met z’n allen moeten werken aan een duurzame toekomst begint elke verandering bij je zelf. Daarom begint de juiste verandering met het wassen en schoonmaken met Klok Eco. Het is nu extra makkelijk om de producten van Klok te bestellen dankzij onze eigen online webshop. Wat kun je dan zoals online bestellen?

Onze natuurlijke producten bevatten nagenoeg geen chemische toevoegingen en zijn grotendeels gebasseerd op natuurlijk zeep.

Voordelig proberen met de Klokbox

Ben je nog niet vertrouwd met de producten van klok, maar wil je het wel graag eens proberen? Koop dan de handige Klokbox in onze webshop. Online te bestellen in onze webshop tegen een extra scherpe prijs. De klokbox bevat van elk product uit ons assortiment 1 sample, zodat je direct alles kunt testen en zelf overtuigd kunt raken van de kwaliteit van Klok!

Uitstekend geschikt voor huidallergie

Naast het EU Ecolaben bevatten de producten van Klok ook het Asthma Allergy Nordic label. Dit keurmerk uit Scandinavië is speciaal ontwikkeld om wasproducten te testen op allergenen. Voor mensen met een huidallergie is het wassen van kleding met chemische stoffen en kleur- en geurstoffen niet mogelijk. Het Asthma Allergy Nordic label verzekerd de consument dat het product vrij is van toegevoegde kleur- en geurstoffen om de kans van allergie te minimaliseren.

https://www.klok-eco.nl/