Trolol
Image default
Zakelijk

Vink Acrylaat; optimale resultaten

Acrylaat, ook wel Plexiglas, Acryl, Perspex of PMMA platen genoemd, is een goed alternatief voor glas; het is nog transparanter en kleurbestendiger en de glans is echt prachtig. Daarnaast is het 25 keer sterker en ook nog eens veel lichter in gewicht. Dat zorgt ervoor dat Vink Acrylaat heel geschikt is voor toepassingen in de bouw en dan met name voor de glassector. Het voordeel van Acrylaat is dat het minder snel breekt en ook nog eens minder gevoelig is voor krassen.

Acrylaat blok; voor een optimale presentatie

Wanneer je als bedrijf mee doet aan een expositie of presentatie dan wil je dat jouw product of dienst optimaal wordt gepresenteerd. Acrylaatblok is dan een perfect middel om je producten te presenteren. De aandacht gaat alleen uit naar het naar het product dat wordt gepresenteerd. Het heeft een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de producten die jij wilt laten zien, nog beter tot hun recht komen. Een groot voordeel is dat het in vrijwel elk formaat (tot 3 x 2 meter) leverbaar is. Daarnaast is het materiaal heel stijlvol en komt het tot zijn recht in elke omgeving. Vink is de grootste kunststoffenleverancier van Nederland en kan snel leveren.

Acrylaat kap; kostbare spullen veilig opgeborgen

Wil je je kostbare objecten of mooie spullen optimaal presenteren zonder dat iemand eraan kan komen, dan zijn acrylaat kappen een veilige en aantrekkelijke oplossing. Deze worden dan ook veelvuldig gebruikt in musea, galeries en showrooms. Ook in de machinebouw worden deze kappen vaak gebruikt voor de veiligheid van de operator. De kappen voorkomen besmetting, vervuiling of letsel. Door het heldere materiaal blijft het productieproces wel zichtbaar. Wil je meer informatie over de diverse toepassingen van acrylaat of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met Vink Acrylaat en vraag een vrijblijvende offerte aan. De contactgegevens vindt u op deze pagina.