Trolol
Image default
Bedrijven

Zonnepanelen en subsidie

Zonnepanelen: recht op subsidie

Het is erg belangrijk om u in te lezen over subsidies als u van plan bent om zonnepanelen te kopen. Adenergy Group kan u daarbij helpen. Wij adviseren u over alle regelingen rondom subsidies. Naast subsidies kan Adenergy u ook over alle andere zaken rondom zonnepanelen adviseren en informeren. Heeft u bijvoorbeeld vragen over het gebruik, de kosten of de voordelen van subsidies? Onze specialisten met jarenlange ervaring staan u graag bij.

Nieuwe subsidieregelingen

De Nederlandse overheid heeft recent de subsidieregelingen omtrent zonnepanelen gewijzigd. Eerst kreeg u maximaal 650 euro terug na aanschaffing van de panelen. Dat is 15 procent. Tegenwoordig kunt u 21 procent terugkrijgen van de Belastingdienst. Het grootste verschil is dat er bij de nieuwe teruggave regeling geen maximumbedrag aan vast zit. Het is daardoor aantrekkelijker om grotere aanbestedingen te doen. De levensduur van onze zonnepanelen is 25 jaar. U verdient uw kosten al na 6 tot 8 jaar terug! Dat noemen we de terugverdientijd van zonnepanelen.

Koop en plaats uw zonnepanelen

Koop uw zonnepanelen nu bij Adenergy en onze specialisten plaatsen de zonnepanelen  vakkundig op uw dak. U hoeft alleen maar te genieten van de groene én gratis energie!

https://www.adenergy.be/