Trolol
Image default
Bedrijven

Keukenkastje spuiten

Wij hebben onze keukenkastjes laten spuiten

Toen we dit huis 15 jaar geleden kochten, hebben we een mooie keuken in ons huis laten plaatsen. Een spierwitte, precies zoals wij dat mooi vinden. We hadden er echter niet over nagedacht dat de witte kleur snel minder mooi wordt. Door de zon, maar ook gewoon doordat de keuken ouder wordt. Sinds mijn man mijn baan kwijt is, hebben we het minder breed. We kunnen onszelf dus geen nieuwe keuken veroorloven. De keuken is niet meer compleet naar wens, maar ik stoorde me er nou ook niet zo erg aan dat ik een compleet nieuwe keuken wilde. Op een ochtend schrok ik wakker. ‘Wat nou als we de keukenkastjes in een andere kleur spuiten?’ schoot door mijn hoofd. Zo gezegd, zo gedaan. Ik schakelde de deskundige medewerkers van spuiterij Bart Dijkhof in. Het resultaat? Een prachtige keuken in een lichtgrijze kleur. Die vergeelde keuken is verleden tijd!

Zo goed als nieuw

De volgende ochtend nam ik meteen contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Ik wilde immers graag de mogelijkheden bespreken. Ik wilde weten wat het zou kosten en hoe het vervoer geregeld is. We hebben immers niet zo’n grote auto! Daar zouden de keukenkastjes niet allemaal in passen. Bart vertelde me dat dat geen probleem was, want hij beschikt over eigen vervoer. Zodoende haalde hij de keukenkastjes een aantal weken later op en spoot hij ze in de muisgrijze kleur van onze dromen. Na een week waren ze klaar en droog. Hij heeft de keukenkastjes zelfs weer voor ons aan de muur gemonteerd. Heerlijk, want hier hadden we geen omkijken meer naar op deze manier.

Prachtig eindresultaat

Het eindresultaat is fenomenaal. De keuken ziet er uit alsof hij helemaal nieuw is! Toen de buurvrouw gisteravond op de koffie kwam schreeuwde ze uit: ‘ik wist niet dat jullie een nieuwe keuken kregen!’ Waarop ik triomfantelijk antwoordde dat we helemaal geen nieuwe keuken hebben. Het is spuitwerk!

http://bartdijkhof.nl/