Trolol
Image default
Onderwijs

Alles over opleidingen in de visagie

Wil je meer weten over de leukste opleiding Visagie? Blij dan vooral verder lezen. De visagie is er in opkomst iedereen gebruikt tegenwoordig make-up, en m kijken talloze series en films waar de mensen ook allemaal in de make-up worden gezet. Een opleiding tot visagie duurt meestal 3 jaar en je kunt je in dit vak telkens blijven verbeteren. En dat is juist een van de leuke dingen aan visagie je blijft bezig. Daarnaast zijn doe je vooral praktijk bij deze opleiding en heb je dus weinig theorie lessen. En dat is natuurlijk juist het leuk

 

Wat is Visagie

Iemand die in de visagie werkt, weet alles op gebied  van make-up. Deze mensen zijn voortdurend bezig met het mooier maken van mensen. En zoeken de make-up die het beste bij je past. Visagie draait niet alleen om het toepassen van make-up bij mensen je experimenteert er ook mee. Naast het make-up vallen beroepen als kapper en nagelstylist ook onder de visagie. Dus wil jij nou alles beheersen in de visagie is het altijd goed om ook de kappersopleiding te doen. En cursus tot nagelstylist te volgen, om zo elk element van de visagie te beheersen. Zoek daarom een opleiding die deze dingen allemaal aanleert, en waar jij je het fijnst bij voelt.

Wat kun je allemaal doen in de  Visagie

Visagie lijkt op het eerste ogenblik wat saai en eigenlijk alleen voor meisjes, maar dat is helemaal niet zo. De meeste mensen gaan bij een kapsalon werken, of beginnen hun eigen nagelstudio vanuit huis. Maar wist je dat je met knippen en make-up, ook met beroemdheden kunt werken. Denk bijvoorbeeld aan mensen die de make-up doen op filmsets, sommige werken bij de grootste films. En verdienen erg veel geld omdat ze de beste zijn in hun vak, daarnaast kun je er ook prijzen mee winnen en kun je meedoen aan grote wedstrijden met een prijzenpotten van over de miljoen.