Trolol
Image default
Onderwijs

Muziek workshops op school

Muzikale workshops in de klas

Iedereen luistert naar muziek. Of dit nu bewust of onbewust gebeurt maakt niet uit, maar muziek is overal waar je kijkt en luistert. In reclames op televisie, als achtergrond bij een film, in het winkelcentrum en op de radio, maar ook deuntjes in een lift of wanneer je in de wacht staat bij een keuzemenu zijn vormen van muziek. Hoe leuk is het om dit grote concept van muziek uit te pakken samen met je leerlingen? Te bekijken wat er allemaal is, wat mogelijk is en wat wie aanspreekt! De een houdt van zingen terwijl de ander juist graag elektronische muziek luistert. Grote Broer heeft een gevarieerd aanbod van disciplines waarin muziek activiteit een grote rol speelt.

Uiteenlopende muziek activiteiten

Laat de leerlingen hun eigen ritme vinden tijdens een percussie workshop of tijdens onze bijzondere streetbeatsdag. Of ga aan de slag met toonladders tijdens een workshop musical zingen. Bij Kleinkunstig en Grote Broer zien we hoe divers de discipline muziek is en dit willen we graag overdragen aan de leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. Daarom focussen we ons niet alleen op het bespelen van instrumenten, het schrijven van liedjes of juist het zingen ervan, maar bieden we een scala aan workshops aan die allemaal hun eigen stukje van muziek belichten. Hierdoor sluiten we ook op diverse scholen en klassen aan en ook op diverse leeftijdsgroepen. Van rap tot musical zingen en van sound design tot aan songwriting. We hebben het allemaal!

Professionele artiesten voor de klas

Dankzij onze professionele workshopdocenten kunnen we garanderen dat we een prachtige workshop neerzetten op jullie school. Onze workshopdocenten zijn echte professionele muzikanten die hun passie maar al te graag overbrengen op leerlingen, of dit nu voor het basisonderwijs is of voor workshops op middelbare scholen: wij zoeken de juiste persoon voor de klus. Dit scheelt jullie weer een hoop geregel en het verzekerd de leerlingen dus van een prachtige dag! Ben je opzoek naar advies? Geef een belletje of vul ons contactformulier in. Wij staan altijd voor je klaar en denken met veel plezier met je mee.

https://www.kleinkunstig.nl