Trolol
Image default
Woning en Tuin

Bestel uw luxe vliegengordijnen online

Bent u voor uw woning op zoek naar luxe vliegengordijnen? Bij Liso ® Vliegengordijnen heeft u keuze uit diverse gordijnen. U kunt uw vliegengordijn bovendien door hen op maat laten maken, of u doet dit zelf met het doe-het-zelfpakket. U koopt eenvoudig zelf extra buisjes om aan uw gordijn vast te maken of u verwijdert de buisjes die het gordijn te lang maken. Ook als u een kant-en-klaar gordijn uit de voorraad koopt in diverse effen kleuren, met standaarddeurmaat 92×209 centimeter, kunt u deze zelf afstellen op uw eigen deur.

De beste kwaliteit

Alle vliegengordijnen van dit bedrijf zijn van de beste kwaliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door de nauwe samenwerkingsverbanden met leveranciers en fabrikanten van de gordijnen. U ontvangt dan ook vijf jaar garantie op de vliegengordijnen van dit bedrijf. Een gordijn van Liso ® Vliegengordijnen herkent u aan het logo van hun naam dat op de einddopjes van de rails te vinden is. Hun luxe vliegengordijnen koopt u namelijk altijd met een bijgeleverde ophangrails. Een vliegengordijn dat u bij dit bedrijf op maat bestelt, is van originele zware kwaliteit met een degelijke constructie. Door de zwaarte sluit het deurgat goed en snel af en hangt het gordijn goed. Bovendien wordt op deze manier een lange levensduur gewaarborgd.

Pas het gordijn aan uw interieur aan

Heeft u besloten om  luxe vliegengordijnen te kopen? Dan wilt u natuurlijk een vliegengordijn op maat dat past binnen uw stijl. U heeft geluk! Bij dit bedrijf kiest u zelf de kleur, het materiaal en het dessin van uw vliegengordijn. U kunt gaan voor kunststof gordijnen, aluminium gordijnen of vliegengordijnen met een woodlook. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse kleuren, zoals blauw, zwart, goud, rood en nog veel meer. U kiest zelfs een patroon als u dit mooi vindt. Gaat u voor bloemen of voor dieren? Dit is allemaal mogelijk.