Trolol
Image default
Bedrijven

Beveilig uw bedrijf

Op verschillende tv programma’s is te zien hoe criminelen te werk gaan, zo ook bij opsporing verzocht. Hier is elke week te zien hoe criminelen hun slag slaan en proberen zoveel mogelijk te stelen, bij zowel bedrijven als particulieren. Vaak hebben zij het idee dat zij ongeschonden hun werk kunnen doen, maar niet is minder waar. Doordat veel bedrijven gebruik maken van camerasystemen wordt het steeds makkelijker om de criminelen vast te leggen. Zo worden zij dan ook vaak op internet gezet of komen zij bij dit soort programma’s op tv. Hierdoor wordt de kans groter dat deze criminelen gepakt worden. De politie kan op deze manier getipt worden over bepaalde verdachten.

Maar voor het bedrijf dat bestolen is, is het in het begin vaak onprettig, omdat zij zijn beroofd van hun eigendommen. Vaak komt het voor dat er hardware wordt gestolen dat vol staat met intellectuele eigendommen, dit is voor het bedrijf zeer schadelijk, buiten dat het schadelijk is zijn zij een stuk van hun kennis kwijt of ligt deze kennis op straat. Het is daarom een goede zaak dat bedrijfsbeveiliging aanslaat onder bedrijven. Bedrijfsbeveiliging is niet alleen het ophangen van camera’s, maar ook het gebruik van een alarm of een slagboom. Zelfs hekwerk kan worden gezien als beveiliging, het geeft niet alleen de grenzen van uw terrein aan, het is tevens een middel om indringers buiten te houden.

De gebruikte methodes zijn per onderneming ook verschillend, zo heeft een fabriek een andere manier van beveiligen dan een kantoor. Een fabriek is vaker moeilijk te betreden en zij hebben niet direct iets van waarde, terwijl een kantoor dat vaak wel heeft. Het gebruik van slagbomen is voor een fabriek meer noodzakelijk dan een kantoor en een kantoor heeft meer baat bij directe politie service. Al met al kunnen bedrijven steeds meer beveiligen, zo zorgen zij voor de veiligheid van de eigendommen maar ook voor de veiligheid van het personeel.

http://www.groenewegendelft.nl/