Trolol
Image default
Dienstverlening

Enkele Dingen Om Te Onthouden Wanneer U Uw Auto Op De Parkeerplaats Van Een Luchthaven Parkeert.

De optie om te parkeren op een parkeerplaats van een luchthaven, vooral bij het drukke Eindhoven Airport, moet er voor zorgen dat de reiziger geen last meer heeft van de stress en inflexibiliteit van het reizen van en naar een luchthaven. Bedenk hierbij wel dat de aanwezigheid van beveiliging op de parkeerplaats van een luchthaven soms niet genoeg is om de veiligheid van uw voertuig te kunnen garanderen. Hieronder volgt een aantal dingen om te onthouden voordat u uw auto op een parkeerplaats van een luchthaven achterlaat.

 

• Ga opzoek een parkeerplek die zich niet bij het eind van de parkeerplaats bevind. Zorg ervoor dat de plek zich zo ver mogelijk van hekken of bomen bevind. Ga opzoek naar een parkeerplek dat zo dicht mogelijk bij de plaats is waar je kunt wachten op gratis vervoer naar de luchthaven.

• Probeer een parkeerplek te vinden dat makkelijk gezien word door beveiligingscameras. Ga opzoek naar de aanwezigheid van een beveiligingscamera en parkeer daar niet recht onder. Zorg ervoor dat u er met de auto een stukje vanaf staat zodat de camera uw voertuig makkelijk in de gaten kan houden.

• Kies een plek waar het verlicht is. Sommige parkeerplaatsen zijn te ver weg van een lantarenpaal; kies een plek dat s’nachts goed verlicht is.

• Laat geen kostbare bezittingen achter in uw auto. Zorg ervoor dat al uw bezittingen veilig zijn. Vraag het beveiligingspersoneel of het verstandig is om uw auto papieren en verzekeringspapieren bij hen achter te laten.

• Zelfs als u al uw kostbare bezittingen uit de auto heeft gehaald, controleer dan of er niks is achter gebleven dat vanaf de buitenkant kan worden gezien. Als een vreemde door uw autoraam naar binnen kijkt, mag hij alleen de stoelen en het stuur kunnen zien, niks anders, niet eens een stukje papier.

• Als u een camera heeft, misschien op een telefoon of een digitale camera; zorg er dan voor dat u een foto maakt van uw voertuig en het nummer of letter van het vak waar u geparkeerd staat en van het nummer van de parkeerplek. Zorg ervoor dat dit duidelijk zichtbaar is op de foto.

• Vergeet niet uw alarm in te stellen met de maximale beveiligingscode voordat u uw voertuig verlaat. Dit kan het enige alarm zijn dat uw voertuig kan redden van vandalisme en diefstal.

Als u op vakantie gaat en vanaf Eindhoven Airport vliegt, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de goedkoopste parkeerplaats rondom Eindhoven Airport door Eazzypark.

https://eazzypark.nl/