Trolol
Image default
Woning en Tuin

Douglas hout op maat: sterk en stabiel hout

Geeft u de voorkeur aan tuinmateriaal van hout? Dan weet u ongetwijfeld dat u moet kiezen voor een sterke houtsoort. Bij Den Bleker Hout kunt u terecht voor Douglas hout op maat. Die houtsoort wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld voor vloeren, in de bouw, voor schuttingen, enzovoort. Den Bleker Hout is een leverancier van hout en tuinmaterialen en staat klaar voor zowel professionals als particulieren. Het uitgebreide assortiment bestaat uit aluminiumconstructies voor veranda’s, constructies voor buitenverblijven zoals tuinhuizen, los hout voor vloeren bijvoorbeeld, tuinafscheidingen, tuinmeubilair, verlichting, klinkers voor bestrating en nog zo veel meer.

Een aantal tuinproducten in de kijker

Binnen het assortiment aan buitenverblijven vindt u overkappingen terug. Die overkappingen worden ingezet als carports en tuinpaviljoenen. In dat assortiment vindt u ook blokhutten terug van de merken Outdoor Life en Woodvision. Los hout, zoals op maat gemaakte Douglas houtplanken, behoren ook tot het aanbod. Indien u overweegt om een veranda te plaatsen, dan is het de moeite waard om eens in het aanbod aan aluminiumoverkappingen te duiken. Die constructies zorgen ervoor dat u elk seizoen kan genieten van uw tuin. Bovendien heeft u minder onderhoudswerk omdat aluminium goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Bij Den Bleker Hout kunt u kiezen voor een standaardpakket of voor een op maat gemaakte aluminiumoverkapping

Doe inspiratie op in de showtuinen van het bedrijf

Heeft u interesse in het tuinmateriaal en/of het Douglas hout op maat van Den Bleker Hout, maar wilt u eerst nog wat inspiratie opdoen? Of wilt u deskundig en persoonlijk advies krijgen van de medewerkers? Breng dan eens een bezoekje aan een van de showtuinen van het bedrijf. In Nieuwkoop kunt terecht in de indoorshowtuin. In Bodegraven bevindt zich een outdoorshowtuin. Als u nu al met vragen zit, dan kunt u de experten altijd contacteren. De contactgegevens vindt u op de website van Den Bleker Hout terug. Daar vindt u ook een handig overzicht van alle producten die het bedrijf u aanbiedt.