Trolol
Image default
Eten en drinken

Een groentebox vol lokale verrassingen

Wil je ook het liefste lokale groenten gebruiken wanneer je kookt? Heb je niet altijd tijd om naar de markt of de winkel te gaan om groenten in te kopen? Dan biedt de groentebox van De Verse Verleiding de perfecte oplossing. Je kunt gemakkelijk een groentebox samenstellen met alle groenten die je wilt. Geef je dit weekend een etentje en wil je alle groenten in één keer in huis hebben? Bestel ze dan gemakkelijk bij dit bedrijf met de zekerheid dat ze van lokale boeren komen. De groenten worden direct van het land verpakt en ze komen altijd uit de streek. Hiermee creëer je gegarandeerd een heerlijke, verantwoorde en gezonde maaltijd voor jouw gasten.

Ook voor de wekelijkse groenten is de groentebox een uitkomst!

In de webshop van De Verse Verleiding kun je gemakkelijk jouw eigen groentebox samenstellen. Kies uit een groot aanbod van verse groenten en heerlijk fruit. Geen zin om met aardappelen te zeulen vanuit de supermarkt? Voeg ze toe in je box! Ook voor verschillende soorten fruit kun je bij dit bedrijf terecht. Neem snel een kijkje en beslis waar jij deze week van gaat genieten. Wil jij je liever laten verrassen? Kies dan voor de fruit- en/of groentebox van deze week.

Maak de lekkerste recepten met lokale groenten

Heb je een beetje inspiratie nodig voor wat je deze week met jouw groenten kan maken? Of weet je niet precies hoe je een bepaalde groente die je ontving in jouw groentebox moet bereiden? Bekijk dan eens de lekkere recepten van De Verse Verleiding. Van uitgebreide hoofdgerechten tot leuke snacks, hier vind je het allemaal. Weet jij al welke box je gaat bestellen? Of ga je er zelf eentje samenstellen? Neem snel een kijkje op de website van De Verse Verleiding en bestel gemakkelijk al je groenten en fruit online.

https://www.deverseverleiding.nl/