Trolol
Image default
Dienstverlening

Nieuwe premie zorgverzekering

Elk jaar wordt door de overheid vastgesteld wat de inhoud is van de basis zorgverzekering. Aan de hand hiervan verandert ook ieder jaar de premie die u betaalt voor de basisverzekering. Bij Salland vinden we het belangrijk dat deze nieuwe premie zorgverzekering voor iedereen betaalbaar blijft. Daarom doen we er alles aan om deze zo laag mogelijk te houden, jaar in jaar uit. Zo richten we ons bijvoorbeeld niet op het maken van winst, maar des te meer op de kwaliteit van de zorg in onze regio, Overijssel en Gelderland. Iedereen die in deze provincies woont kan profiteren van de voordelen die Salland te bieden heeft.

Salland investeert in zorg

Bij Salland leveren we graag een bijdrage aan de zorg. We doen dit door het grootste deel van de premie die u betaalt te investeren in verschillende zorginstellingen en wij steunen initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan een gezond leven.

Ook maken we afspraken met zorgaanbieders in onze regio over de kosten en de kwaliteit van behandelingen. Hierdoor weten we precies hoe het gesteld is met de zorg en kunnen we u goed adviseren over zorgaanbieders. Salland denkt met u mee en maakt geen onderscheid als het aankomt op leeftijd of gezondheid. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede, betaalbare zorg.

Basisverzekering fysiotherapie

Als u last heeft van uw spieren of gewrichten, of u heeft een blessure, dan zal de huisarts u vaak doorverwijzen naar de fysiotherapeut. Maar ook bij andere aandoeningen kan fysiotherapie een oplossing bieden. Hoeveel behandelingen u vergoed krijgt, is afhankelijk van verschillende factoren. Kinderen tot 18 jaar hebben vanuit het basispakket recht op 9 behandelingen. Vanaf 18 jaar wordt fysiotherapie alleen vanuit de basisverzekering vergoed bij bepaalde aandoeningen. Een overzicht hiervan kunt u vinden op onze website. Voor informatie over de basisverzekering en fysiotherapie in 2021 kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

https://www.salland.nl/