Trolol
Image default
Electronica en Computers

Een hoverboard kopen in België

Ben jij op zoek naar een hoverboard in België? Zoek dan niet verder want er zijn veel opties om als Belg een kwalitatief hoverboard te kopen. In dit artikel beschrijven we kort wat de beste opties zijn om in België een hoverboard te bestellen.

Hoverboard kopen in België

Als Belg zijn er niet zo veel webwinkels waar je een hoverboard kan bestellen. Hierdoor ben je op gebied van ecommerce al snel aangewezen om je aankoop te doen via een Nederlandse webshop. Dit is op zich geen enkel probleem maar hou er wel rekening mee dat Nederlandse webwinkels extra verzendingskosten in rekening brengen om je pakket naar België te verzenden. Het totaalbedrag van je aankoop kan op die manier al snel duurder uitkomen dan gepland.

Gelukkig is er ook een populaire hoverboard webwinkel in België waar je een hoverboard kan kopen. Dit spaart je al snel bijkomende verzendingskosten uit en bij deze webwinkel heb je keuze uit meer dan 30 verschillende modellen van hoverboards.

Daarnaast is je aankoop bij SmartBalanceWheelShop.be ook vertrouwd. Je kan betalen met Bancontact/Mister Cash, credit kaart, Paypal en zelfs gewoon via overschrijving.

Deze webwinkel biedt ook apart onderdelen aan voor je hoverboard. Moest je hoverboard dus ooit een technisch of mechanisch probleem hebben dan kan je hier ook terecht voor kwalitatieve onderdelen. Er is dus geen enkel nadeel om je hoverboard bij deze gespecialiseerde webwinkel te kopen.

Hoverboard wetgeving in België

In Nederland is de wetgeving omtrent Hoverboards anders dan in België. Zo mag je in Nederland al niet de openbare weg op met je board. De Nederlandse politie wag hiervoor zelfs een boete uitschrijven als je dit wel doet. In België is dit (nog) niet het geval. In België bestaat er dus tot op heden nog geen specifieke wetgeving om met je hoverboard op de openbare weg te rijden. Wel is bijna zeker dat dit niet lang meer zal duren gezien de populariteit van deze coole gadget.

Ga dus best even langs je lokale politiekantoor voor raad alvorens je met je hoverboard de openbare weg op gaat. Zo voorkom je onnodige boetes en frustraties. Het laatste wat je wil is dat ze je hoverboard in beslag nemen, dus let hier mee op.

Veel plezier!