Trolol
Image default
Architectuur

10 tips voor het beveiligen van je huis

 

  1. Maak je glazen openslaande deuren inbraakwerend. Je kunt dit doen door het plaatsen van een metalen staaf in het midden onderaan de plint van de deur. Controleer of de staaf dezelfde lengte heeft als de plint van de deur.
  2. Zorg ervoor dat je een kluis in je huis plaatst waarin je je geld, sieraden en andere waardevolle spullen kunt opbergen.
  3. Zorg ervoor dat alle deuren naar je huis sloten hebben. Bijvoorbeeld een nachtslot of een anti-inbraak slot. Er bestaan ook meer geavanceerde sloten zoals een multi-slot en een Medeco slot. Ze kunnen niet worden opengebroken of open worden geboord.
  4. Als je je sleutels verliest moet je meteen de sloten en de sleutels van je huis vervangen op aanraden van een slotenmaker.
  5. Doe NIET al je lichten uit wanneer je naar buiten gaat. Wanneer het in huis donker is, is dat een mooi teken voor inbrekers. Houd een aantal lampjes aan!
  6. Neem een hond. Wanneer inbrekers een hond horen blaffen zullen ze meteen de locatie verlaten, omdat ze geen aandacht willen trekken.
  7. Zorg dat er een alarmsysteem wordt geïnstalleerd. Dit helpt ALTIJD. Als iemand probeert in te breken in je huis zullen ze onmiddellijk vluchten als het alarm afgaat.
  8. Bedek de ramen van de garage, zodat een inbreker niet kan zien of je auto er staat of niet.
  9. Vervang rottende deuren omdat het gemakkelijk is om rottende deuren te forceren.
  10. Leg NOOIT reserve-sleutels in de brievenbus of onder de deurmat. In plaats daarvan kun je een sleutel in een stukje aluminiumfolie in de grond begraven of achter een struik leggen.

Wil je weten of jouw huis op een professionele manier beveiligt is? Neem contact op met vakkundige slotenmakers in Utrecht en omgeving en kom erachter wat je nodig hebt om jouw huis optimaal te kunnen beveiligen.

 

 www.locksecure.nl