Trolol
Image default
Eten en drinken

Een lunchroom in Doetinchem met een zeer smakelijk assortiment

Ben je het beu om tijdens de lunchpauze een boterham te eten met hetzelfde beleg als de rest van de week? Heb je geen inspiratie om een smakelijke lunch voor jezelf te maken, of vind je dit simpelweg teveel moeite? Dan biedt Station AlexSander uitkomst wanneer je in Doetinchem woont of werkt! Dit is namelijk een lunchroom, gevestigd op het station van Doetinchem, waar je enorm smakelijke broodjes kunt eten of bestellen. Ga jij gezellig langs in de zaak? Of bestel je liever een broodje vanuit je luie stoel? De keuze is aan jou, maar één ding is zeker: je zult genieten van je lunch!

Een inkijkje in het assortiment

Je bent nu vast benieuwd wat voor broodjes je zoal kunt eten bij lunchroom Station AlexSander in Doetinchem. Het assortiment van deze zaak is zeer uitgebreid en bevat vrijwel voor elke voorkeur wel een smakelijke lunch. Ben jij een liefhebber van vlees? Dan is een broodje carpaccio of filet americain een uitstekende keuze. Ga je liever voor vis? Overweeg dan een broodje met verse zalm of tonijnsalade. Natuurlijk zijn er ook genoeg keuzes voor wanneer je juist geen zin in vlees of vis hebt. Naast koude, vers belegde broodjes, zijn er bovendien ook warme broodjes verkrijgbaar. Wat dacht je van een lekkere panini? Ook die staat garant voor een heerlijke lunch!

Ga langs of bestel online

Vind je het fijn om in de pauze van werk even erop uit te gaan? Of zoek je een plek om gezellig met je naasten te gaan lunchen? In beide gevallen en meer doe je er goed aan om een bezoek te brengen aan Station AlexSander, dé lunchroom in Doetinchem. Je hebt bovendien ook de mogelijkheid om vanuit je luie stoel een heerlijke lunch te bestellen. Zo hoef je de deur niet uit maar kun je toch wat lekkers eten. Dat is nog eens makkelijk, nietwaar?