Trolol
Image default
Eten en drinken

Kom gezellig lunchen in Zeeland

Wil je overheerlijk lunchen op een bijzondere locatie in Zeeland? Kom dan eens langs bij ZeeuwsGenieten in Waarde! Hier vind je namelijk niet alleen een mooie camping; er is ook een gezellig restaurant aanwezig. Je geniet hier van een overheerlijk hapje en drankje na een lange dag. Je maakt de keuze uit een uitgebreid menu vol smaakvolle gerechten gemaakt van verse ingrediënten. Zo zul je voortreffelijk lunchen op een bijzondere locatie in Zeeland. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Geniet van verse streekproducten

Wil je op een bijzondere manier lunchen in Zeeland? Dan kun je zeker terecht bij dit restaurant. In het restaurant heb je dan ook de keuze uit veel verschillende lunchopties. Ze werken met verse ingrediënten, waardoor je voornamelijk seizoensproducten terugvindt in de gerechten. De menukaart varieert dan ook per seizoen, waardoor je tijdens ieder bezoek opnieuw wordt verrast! Je kunt niet alleen uitgebreid lunchen bij dit restaurant in Zeeland, maar je kunt er ook terecht voor overheerlijke kleine hapjes en drankjes. Combineer bijvoorbeeld een borrelplank vol streekproducten met een voortreffelijke Zeeuws speciaalbiertje. Of misschien heb je juist zin in een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak. In het voorjaar geniet je van een lekker plekje in de zon en in het najaar neem je plaats bij de knusse houtkachel.

Kom ook zakelijk lunchen in Zeeland

Ook als je op zoek bent naar een geschikte vergaderplek zit je goed bij ZeeuwsGenieten! Wil je na de vergadering lekker lunchen bij dit restaurant in Zeeland? Geen probleem! Ze bieden voldoende ruimte voor een vergadering of ander zakelijk evenement. Daarnaast beschikken ze over de benodigde voorzieningen, waardoor jij en jouw collega’s de vergadering afsluiten met een heerlijke hapje en drankje.

Reserveer direct een tafeltje

Wil je ook bijzonder lunchen in een gezellig restaurant in Zeeland? Reserveer dan snel een tafeltje bij dit restaurant in Waarde! Neem hiervoor contact op met de medewerkers via de contactgegevens op hun website.

https://zeeuwsgenieten.com/