Trolol
Image default
Eten en drinken

Eten tussen eeuwenoude bomen bij dit restaurant nabij Kijkduin

Als u zich in de omgeving van Den Haag bevindt, dan mag een bezoekje aan Taverne Meer & Bosch niet ontbreken. Er is veel wat dit restaurant nabij Kijkduin indrukwekkend maakt, maar de ligging is dan misschien wel het meest unieke kenmerk. Het restaurant zelf is gevestigd in een zeventiende-eeuwse boerderij en deze is gelegen in een park met eeuwenoude bomen. Dat voelt u als u op het buitenterras zit. Vlak bij het restaurant is Kijkduin, waar u strand en boulevard aantreft en dus compleet van omgeving verandert. Aan de andere kant is de stad en mengt u zich na een rustgevend diner tussen de bomen weer gemakkelijk in het geruis en de drukte van de stad.

Even helemaal eruit

Deze unieke omgeving zorgt ervoor dat u er bij dit restaurant in de buurt van Kijkduin even helemaal uit kunt. U bent in de stad, maar daar merkt u niets van en de eeuwenoude bomen zorgen voor een bijzondere sfeer. Er is een buitenterras, waar u met goed weer kunt plaatsnemen, maar u kunt ook de Franse binnentuin betreden of in het restaurant eten. Dat is een perfecte locatie voor een bedrijfsuitje, een zakenlunch of een intiem diner voor twee. Wat uw gelegenheid ook is; bij dit restaurant in de buurt van Kijkduin kunt u het dagelijkse leven even helemaal vergeten.

Maak een keuze uit verschillende opties

Besluit u Taverne Meer & Bosch te bezoeken als u in Den Haag bent? Dan wordt u niet teleurgesteld. Het is wel verstandig om even te reserveren van tevoren. U kunt er dan terecht voor een klassiek diner, voor een buffet of voor een high tea. U krijgt dan ook de indrukwekkende wijnkaart te zien met wijnen die op de wijnzolder op temperatuur gehouden worden. Daar liggen wel 8000 flessen te wachten op uw bestelling. Dit restaurant vlak bij Kijkduin mag u niet missen.

https://www.meerenbosch.nl/

Gerelateerde artikelen

Eten bestellen bij het beste Griekse restaurant van Bergen op Zoom

Kom gezellig lunchen in Zeeland

Ruime keuze uit biologisch eten en drinken in Utrecht