Trolol
Image default
Woning en Tuin

Een opgezette dierenkop kopen bij deze specialist

Vind jij een opgezette dierenkop ook heel mooi en ben je op zoek naar een plek waar je zelf zo’n kunstwerk kan kopen? Dan zit je bij By Max helemaal goed! Dit is dé expert op het gebied van taxidermie en het creëren van de mooiste woonaccessoires die jouw huis een hele andere uitstraling geven. Je koopt een opgezette dierenkop uit een werelddeel naar keuze. Of je nu op zoek bent naar een Amerikaanse Buffel of liever een edelhert uit Afrika aan de muur hebt, alles is mogelijk. Afhankelijk van de grootte, de locatie waar het vandaan komt en de zeldzaamheid van het dier, betaalt u een bedrag dat het helemaal waard is!

Een breed aanbod échte dierenhoofden

Wil je zeker zijn dat jij de opgezette dierenkop die je op het oog hebt écht mooi vindt, dan kun je het beste even langskomen in de winkel van By Max. Zo zie je de producten met eigen ogen en weet je dus of het aan je verwachtingen voldoet. Ook kan het zijn dat je misschien toch in werkelijkheid enthousiaster wordt van een ander dierenhoofd. Hier kom je alleen achter als je daadwerkelijk de hoofden in de winkel gaat bekijken. Kies tussen zebra’s, herten, exotische vogels, vlinders en nog veel meer. Je kunt ze ook goed combineren met mooie kussens van huiden of gewoon vachten of huiden voor op de vloer. Alle producten zijn van A-kwaliteit en By Max behoudt de authenticiteit van de dieren. Zo lijken ze dus nog precies op hoe ze waren toen ze nog leefden!

Koop uw favoriet en profiteer van snelle verzending

Bekijk de producten op de website van deze expert en kijk of er iets tussenzit wat jij helemaal fantastisch vindt voor in jouw huis. Is dit zo? Dan wordt het meteen verzonden als je voor 14.00 bestelt, anders de volgende dag. Zo heb je zo snel mogelijk jouw producten in huis! Heb je vragen over het aanbod of over een specifieke opgezette dierenkop? Neem dan contact met deze winkel via de contactgegevens op hun website.

https://www.dierenhuiden-decoraties.nl/