Trolol
Image default
Meubels

eikenhouten salontafels van Boomstam Tafels

Eikenhouten salontafel op maat laten maken van Boomstam Tafels.

Bent u op zoek naar een eikenhouten salontafel die op maat moet worden gemaakt? Bij Boomstam Tafels komen al uw wensen uit. Een rond, vierkant, ovaal, recht of misschien wel 6 hoekige salontafel? Alles is mogelijk. Boomstam Tafels zorgt ervoor dat uw salontafel een echte eye-catcher wordt binnen uw interieur.

Kies de geschikte afwerking voor uw eiken salontafel

U kunt uw eikenhouten salontafel afwerken met bijvoorbeeld een wax van Osmo Nederland of voor een “onbehandelde” look waarbij het salontafelblad een blanke lak krijgt waardoor de eikenhouten salontafel zijn kleur behoudt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de salontafel te laten borstelen. Hierdoor wordt de structuur van de salontafel heel ruw en ziet u de nerven in het hout beter.

Ook kunt u ervoor kiezen om de rand van de salontafel af te werken. U zou bijvoorbeeld bij een ronde salontafel ervoor kunnen kiezen om de rand recht te laten maar bij bijvoorbeeld een rechte salontafel is het mooi om de rand schuin af te werken. Als u echt op zoek bent naar iets robuust, ruw en stoer dan is het ook zeker geen slecht idee om te gaan kijken naar een natuurlijke boomstamrand waarbij de eikenhouten salontafel zijn excentrieke, originele vorm behoud.

Interieurstijlen

Een eikenhouten salontafel staat eigenlijk altijd goed binnen elk interieur maar deze komt het beste tot zijn recht in bijvoorbeeld een Scandinavisch of een Industrieel interieur. Het combineert namelijk ontzettend goed met andere houten meubelen maar ook vooral met stalen meubelen.

Een stalen salontafelonderstel maakt het helemaal af!

Zet een stalen onderstel van het merk Nordstahl onder uw gepersonaliseerde eikenhouten salontafel en u heeft een perfect centerpiece voor in uw woonkamer. U kunt bijvoorbeeld voor losse stalen tafelpoten (X,U en trapezium salontafel) gaan wanneer u een recht salontafelblad heeft. Echter als u voor een mooi afgewerkte ovale of ronde tafel gaat dan is het aan te raden om hier een bijpassende middenpoot onder te plaatsen.

https://www.boomstam-tafels.com/salontafels/