Trolol
Image default
Meubels

Salontafelpoten van Tafelpoten Shop

STALEN SALONTAFELPOTEN BIJ TAFELPOTEN SHOP

Heeft u al een salontafelblad en bent u op zoek naar een geschikt onderstel? U kunt hiervoor het beste terecht bij Tafelpoten Shop. Zij verkopen namelijk kwalitatief hoogwaardig gepoedercoate stalen onderstellen voor niet alleen salontafels maar ook voor onder eikenhouten bankjes, tafels, kasten en allerlei wandplanken en accessoires.

Verschillende variaties salontafelpoten

Het is niet even makkelijk voor iedereen om te bepalen wat voor onderstel u nou precies in gedachten heeft. De keuze is reuze en vandaar dat de experts bij Tafelpoten Shop u daar dan ook graag bij willen adviseren. Aspecten zoals de grootte, de vorm, de dikte van het blad en de materialen waarvan het gemaakt zijn spelen hier een belangrijke rol. Ook niet onbelangrijk is de positie van de salonpoot/ salonpoten. Gaat u voor 2 losse stalen salontafelpoten of bent u juist op zoek naar een stevige middenpoot?

Ook kunt u kiezen voor een stalen onderstel of salontafelpoot in de kleur wit of zwart. Tevens zijn er ook nog eens verschillende kokerformaten waar u uit zou kunnen kiezen. Kortom, er is altijd genoeg keuze.

Robuuste stoere salontafelpoten en salontafel onderstellen

De zwarte stalen salontafelpoten passen beter bij een industrieel interieur dan de witte. Dit komt omdat een industrieel interieur vaak geassocieerd wordt met zwart en zilverkleurig staal.

De witte stalen salontafelpoten en tafelonderstellen passen wel heel erg goed binnen scandinavische en romantische interieurs. Bij elk van de onderstellen ongeacht de kleur zijn de lasnaden goed zichtbaar. De lasnaden worden aangebracht op professionele manier door gecertificeerde lassers.

Onbehandeld en behandelde stalen salontafelpoten  

Onbehandelde poten, poten voorzien van een “kunststof filmlaag”, of blanke lak zullen altijd kans geven op roestvorming. Een poedercoating is veel duurzamer, sterker, slag vaster en daarbij ook milieuvriendelijker.

HET ONDERHOUDEN VAN UW STALEN SALONTAFELPOTEN

Het onderhouden van de stalen salontafelpoten is ook een fluitje van een cent. Het mooie van de poedercoating is dat deze makkelijk afneembaar is met een vochtige doek en zelfs met groene zeep. Op deze manier is het zeer gemakkelijk de salontafelpoten zo lang mogelijk goed te houden.

 

https://tafelpoten.shop