Trolol
Image default
Bedrijven

Glasmozaïek Tegels

Glasmozaïek tegels

Bent u op de markt voor mooie tegels en heeft in interesse in glasmozaïek tegels? Zoek dan niet verder, want daarvoor zit u bij Ninos Natuursteen helemaal goed. Met mooie tegels gemaakt van glasmozaïek kunt u ruimtes op een mooie, elegante manier opknappen. Wij bieden een ruim aanbod aan glasmozaïek tegels aan die gemaakt zijn van natuursteen. Door dit materiaal te gebruiken bent u verzekerd van tegels die jarenlang meegaan en mooi blijven. De kwaliteit van de tegels is erg hoog

Benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan gerust eens rond op de website! Voor vragen over onze tegels kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer.

Decoratief en stijlvol

Wellicht bent u op zoek naar tegels, maar vindt u gewone tegels wat saai. In dat geval kunt u kiezen voor glasmozaïek tegels. Deze zijn veel speelser en tevens erg decoratief. Er is van alles mogelijk op het gebied van glasmozaïek, die voor een stijlvolle en moderne look in ruimtes kunnen zorgen. Ook qua kleuren zijn er veel mogelijkheden, zodat u uw creativiteit flink op de tegels los kunt laten.

Over Ninos Natuursteen

Het bedrijf Ninos Natuursteen is gevestigd in Duitsland, met locaties in Essen en in Gronau (Westfalen). We beschikken over een grote showroom, met een oppervlak van wel 600m2 en een enorme voorraad. Daar heten we u van harte welkom om onze mogelijkheden te bekijken. Wij leveren een breed aanbod aan uiteenlopende producten gemaakt van natuursteen, waaronder restpartijen tegels, glasmozaïek tegels, marmeren vloertegels en kunststeen vensterbanken. Meer weten of advies nodig? Neem dan gelijk contact op!

Meer weten?

Op zoek naar glasmozaïek tegels en geïnteresseerd in het aanbod van Ninos Natuursteen? Deze kunt u bekijken in onze overzichtelijke webshop. Bezoek daarom gelijk onze website! Wellicht heeft u nog vragen over een van onze producten. Neem in dat geval gerust contact op, wij beantwoorden deze graag voor u.

 

https://www.ninos-naturstein.com/nl/