Trolol
Image default
Woning en Tuin

Haal de natuur in huis met een boomstamtafel

Bent u al bekend met een boomstamtafel. Deze eyecatcher is uitstekend geschikt voor zowel een modern als landelijk interieur. Oorspronkelijk waren boomstamtafels vooral bedoeld als picknicktafel. Gezellig om met het hele gezin omheen te zitten. Een paar eenvoudige planken werden aan elkaar vastgemaakt in de vorm van een tafel. Maar deze vorm werd steeds populairder in het interieur. U haalt hiermee eenvoudig de natuur in huis. Maar waar haalt u deze boomstamtafel? Natuurlijk bij IQonya. Houten tafels met stalen onderstel passen volledig in de huidige drang naar eerlijke materialen en eerbied voor het oude. Wacht daarom niet langer en bekijk het aanbod online.

Een boomstamtafel met stalen onderstel

Het stalen onderstel van de tafel kent zijn oorsprong in de industrie. Vroeger werden tafels op deze manier in elkaar gezet. Simpel, maar toch stevig. Er werden een paar metalen buizen aan elkaar gelast. Tegenwoordig is het een echte interieurtrend geworden. In de winkel van IQonya heeft u een ruimschootse keuzen aan verschillende onderstellen. Dit maakt een boomstamtafel echt uniek! Ook kiest u uit verschillende houtsoorten. Denk hierbij aan olijfhout of jeneverbeshout, maar ook aan eucalyptushout of cederhout. Een perfecte afwerking, daar bent u altijd van verzekerd. Komt u binnenkort een keer langs bij de winkel? U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom.

Geniet jarenlang van een sfeervolle boomstamtafel

Nadat u een tafel op maat heeft laten maken, wilt u hier uiteraard jarenlang van genieten. Daarom werkt dit bedrijf het blad af met Tungolie of Sklytlak, waardoor het tafelblad beschermd is tegen vuil en vocht én uitstekend te onderhouden is. Gaat uw voorkeur uit naar een licht of donker tafelblad? Geef uw wensen op het gebied van een boomstamtafel door als u langskomt in de winkel. Kies uit verschillende tafels, zoals eettafels, salontafels en consoles. En bekijk de galerij alvast om de mogelijkheden te ontdekken die er voor u zijn. Eigentijds. Uniek. Modern. Dat kunt u verwachten.