Trolol
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een zon, zee en rust ? Koop een huis of appartement aan de Costa Blanca in Spanje!

Niet voor even maar om je permanent te vestigen? Dan kan een huis kopen aan de Costa Blanca een perfecte oplossing zijn. Met maar liefst 244 km kust is de Costa Blanca al jaren razende populair.

Een huis in Spanje aan de Costa Blanca kopen is echter niet evident. Gelukkig is er Puurspanje de specialist in deze regio om je bij te staan. Ze doen dit in je eigen taal, hebben een enorm aanbod aan huizen, villa’s en appartementen aan de Costa Blanca. Hoewel horden toeristen jaarlijks deze regio overspoelen en bevolken, vinden ze bij Puurspanje nog de authentieke plekjes waar het heerlijk wonen is. Een huis kopen in Spanje aan de Costa Blanca wordt zo puur plezier.

 

Waarom een huis kopen in Spanje aan de Costa Blanca Zuid?

De Costa Blanca Zuid is nog zo een streek waar het heerlijk wonen is. Puurspanje heeft er het grootste aanbod en kent de streek als zijn broekzak. Alicante en Elche zijn natuurlijk bekend maar ook kleinere dorpen bieden er nog heel wat mogelijkheden. Deze zijn vaak een stuk rustiger en het is er dan ook aangenaam wonen. Je hebt wel het prachtige weer maar niet de massa.

 

Puurspanje is regionaal aanwezig

De mensen van Puurspanje verblijven zelf al meer dan 10 jaar aan de Costa Blanca. Zij kunnen je dan ook feilloos adviseren bij het kopen van een huis aan de Costa Blanca. Je geeft gewoon jouw voorkeuren aan en naar welk type woning en streek je op zoek bent en zij doen de rest. Ze gaan dan ook veel verder dan andere makelaars. Niet voor niets deden al honderden Belgen en Nederlanders beroep op de hulp van Puurspanje.

 

Een betaalbaar aanbod van huizen te koop aan de Costa Blanca

De levenskwaliteit in Spanje mag dan wel hoog zijn, de prijzen zijn dat veel minder. Een Euro is er veel meer waard. Bovendien heeft Puurspanje in elke categorie een ruim aanbod en kan je steeds op beide oren slapen. Het papierwerk wordt zorgvuldig door hen in orde gebracht, contracten worden steeds opgesteld en nagelezen door advocaten en er wordt gewerkt met een bankgarantie. Een huis kopen aan de Costa Blanca kan hier dus in alle vertrouwen.

Contacteer vandaag nog het team van Puurspanje of geef je zoekprofiel in. Je zal versteld staan hoe ruim het aanbod is en hoe deze mensen je met raad en daad bijstaan. Een huis kopen aan de Costa Blanca Zuid wordt zo een heel leuke activiteit waar je de rest van je leven van kan gaan genieten.

 

http://www.purespain.com/huis-kopen-costa-blanca-spanje/