Trolol
Image default
Particuliere dienstverlening

Raadgevers Mediation

Jullie zijn eruit: jullie huwelijk stelt weinig tot niks meer voor en jullie willen scheiden. Dit kan via de rechter of met behulp van een mediator. Wat houdt deze twee optie precies in? Als u in Breda, Tilburg of Den Bosch woont, kunt u een beroep op ons doen. 

Meditation 

Als jullie willen scheiden in mediation richt u zich met uw partner tot een mediator. Een mediator bemiddelt bij uw echtscheiding. Onze mediators helpen u en uw partner met scheiden. Deze zorgt ervoor dat u samen de zaken zo goed mogelijk kunt regelen, ondanks dat u het niet met elkaar eens bent. Bij het regelen van uw echtscheiding in mediation staan de belangen van u en uw partner voorop. 

Vaststellingsovereenkomst

Jullie maken samen afspraken en deze legt de echtscheidingsdeskundige vast in een vaststellingsovereenkomst. In deze overeenkomst komt bijvoorbeeld te staan wie er voor de kinderen zorgt, of jullie het huis verkopen, de verdeling van jullie eigendommen, afspraken over alimentatie en jullie pensioen. 

Alimentatie

Afspraken over alimentatie komen alleen in de vaststellingsovereenkomst voor als jullie kinderen hebben en/of een van jullie niet genoeg inkomen heeft om rond te komen. Bovendien heeft alimentatie voor de kinderen voorrang op de partneralimentatie. 

http://www.raadgevers-mediation.nl