Trolol
Image default
Huishoudelijk

Schaf een zuinige douchekop aan bij deze specialist

Wilt u ook bewust omgaan met uw water- en energieverbruik door een zuinige douchekop te kopen? Bespaar liters water dankzij het assortiment aan waterbesparende producten van Oxiwaterjet Europe. De zuinige producten van deze specialist zorgen ervoor dat u per jaar honderden euro’s kunt besparen, terwijl u bijdraagt aan het verbeteren van het milieu. Al het water dat u bespaart dankzij een zuinige douchekop, hoeft ook niet opgewarmd te worden. Hierdoor valt uw energierekening ook lager uit. Een investering in een zuinige douchekop of andere waterbesparende producten van deze specialist, verdient zichzelf dus uiteindelijk meer dan terug.

U hoeft niet in te leveren aan douchekwaliteit

Twijfelt u of een zuinige douchekop iets voor u is? U hoeft zich geen zorgen te maken over het douchecomfort. Dankzij een slimme techniek zal u geen verandering merken in de kwaliteit en de kracht van de douchestraal. Hierdoor kunt u tot wel 50% water besparen per douchebeurt, zonder in te hoeven leveren aan comfort. Heeft u nu een non-eco douchekop in uw badkamer en wilt u hier zonder ingrijpende maatregelen verandering in brengen? De Airdouche, een waterbesparend element ontwikkeld door deze specialist, past op iedere non-eco douchekop en maakt hier een zuinige douchekop van.

Ervaar de voordelen

De Airdouche integreren in uw huidige douche heeft veel voordelen. Naast het besparen van liters water en energie, draagt het ook bij aan uw veiligheid. Het kleine element in uw zuinige douchekop zorgt ervoor dat er geen water achterblijft. De risicovolle bacterie legionella krijgt hierdoor geen kans om te groeien. Bent u benieuwd naar dit product of wilt u graag advies ontvangen? Deze specialist helpt u graag verder bij het kopen van duurzame producten zoals de Airdouche of een zuinige doucheset van hoogwaardig design.

Start vandaag nog met besparen

Wilt u ook honderden euro’s aan water en energie besparen tijdens het douchen, handen wassen of tandenpoetsen? Ontdek de collectie van deze specialist en start vandaag nog met besparen. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de producten? Ga naar de website van deze specialist voor meer informatie of om contact op te nemen. Zij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.