Vazen ambachtelijk geblazen van kristalglas.

In onze vazen collectie bij Flowertools kom je alleen ambachtelijk geblazen kristalglas tegen. Wij importeren de vazen speciaal voor onze collectie uit het buitenland. In de Tsjechische Bohemen komen we nog echte ambachtelijke glasblazers tegen. Onze glasblazers hebben een passie voor glaswerk en weten precies wat mooi is en wat niet. Generatie op generatie wordt de kunst van het glasblazen overgedragen. Het resultaat is prachtig geblazen ambachtelijk kristalglas. Er is bijna niemand die durft te zeggen dat onze vazen niet mooi zijn want ze zijn fenomenaal. En dit komt omdat we in Nederland gewoon teveel verpest zijn met goedkoop glaswerk. Waarom zou je daarvoor kiezen als je ook voor ambachtelijk geblazen kristalglas kan gaan? Het verschil tussen de goedkope retail winkels en onze collectie zie je direct!

Vazen alleen online verkrijgbaar.

Flowertools heeft helaas geen fysieke winkel. Onze collectie is zo uniek dat we gewoon willen dat iedereen in Nederland zo’n bloemenvaas kan bestellen. Wij hebben dus helemaal geen voordeel aan een winkel waar slechts een select gezeldschap komt. Nee bij ons kan je ambachtelijk geblazen vazen bestellen gemaakt van kristalglas enkel online. Wil je de vaas toch eerst in het echt zien? Geen probleem bel ons gewoon even we hebben een bedrijfspand in Utrecht. Op afspraak kan je de vaas bewonderen en mee naar huis nemen. Woon je nou niet zo dichtbij? Bestel je vaas gewoon online want wij weten zeker dat onze vazen prachtig staan in jouw woonkamer.

Vazen direct bestellen en betalen met iDeal.

Het plaatsen van een bestelling voor nieuwe vazen is zo geregeld. Voor je het weet heb je een nieuwe bloemenvaas besteld en betaalt met iDeal. Doe je dit voor 15.00? Dan ontvang je de vazen de volgende dag nog in huis. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog onze ambachtelijke vazen online.

http://flowertools.nl/vazen/