Trolol
Image default
Mode en Kleding

Verhoog jouw omzet met een goede mode opleiding

Misschien had je het zo nog niet bekeken, maar als je een goede mode opleiding volgt kan dit de omzet in jouw modewinkel verhogen. Je klanten stappen immers binnen bij een modewinkel waar personeel staat dat kennis van zaken heeft. Als iemand kleding gaat kopen en daar goed bij wordt geadviseerd is de kans groot dat de klant tevreden de winkel verlaat. Sommige mensen hebben nu eenmaal moeite met het maken van de juiste keuzes. Daarmee doen zij zichzelf tekort. Het kan ook zo zijn dat mensen zich onbewust te sexy of zelfs wat ordinair kleden. Het is dan fijn een verkoper te treffen die hen laat inzien dat iets meer stijl hen zeker goed doet.

Een degelijke basiskennis op modegebied is belangrijk

In een mode opleiding wordt niet alleen aandacht besteed aan styling. Het gaat ook om kennis van assortimenten en gebruikte materialen. Wanneer een klant bijvoorbeeld een bepaalde allergie heeft is het belangrijk dat hij of zij kleding draagt die niet irriterend is voor de huid. Als verkoper moet je hierover goed advies kunnen geven. In een goede mode opleiding wordt hier aandacht aan besteed en doe je kennis op die je direct in de praktijk kunt toepassen. Je leert bovendien hoe je jouw klanten overtuigend kunt adviseren, zodat de kans dat zij een aankoop doen een stuk groter wordt. Zo verdien je de investering van een goede mode opleiding voor jouwzelf of voor jouw medewerkers uiteindelijk weer terug.

Wie kan mij goed opleiden in de mode?

Een mode opleiding moet natuurlijk wel effectief zijn. Als je er daadwerkelijk wat aan hebt dan is het de investering zeker waard. Kijk daarom eens naar het aanbod op Detex Opleidingen. Hier vind je onder andere de 5-daagse cursus Mode Adviseur. Een complete training waarin alle aspecten aan de orde komen waar een modeadviseur mee te maken kan krijgen. Daarnaast vind je op de website informatie over tal van andere mode gerelateerde opleidingen.

https://www.detex.nl