Trolol
Image default
Eten en drinken

Wat zet jij op tafel vandaag? Zelf quiche maken

Wat moeten we nu weer eens eten? Als deze gedachte herkenbaar is voor jou, waarom zou je geen quiche maken vandaag? Een quiche is niet alleen heerlijk, maar ook gemakkelijk zelf te bereiden. Een quiche kun je maken met heel veel verschillende ingrediënten waardoor je altijd een exemplaar op tafel zet dat aansluit bij jouw smaak. Je kunt zelfs werken met de restjes in je koelkast zodat je later geen etenswaren hoeft weg te gooien. Wil je wat inspiratie opdoen voor een lekker recept? Bezoek dan bijvoorbeeld eens de website van Tante Fanny.

Recepten voor quiche

Misschien ken je de naam Tante Fanny wel. Van dit merk koop je namelijk verse deegproducten bij jouw supermarkt in de buurt. Zo vindt je lekkere pizzadegen op rol om zelf pizza te beleggen maar ook handig rond deeg als ideale basis voor jouw huisgemaakte quiche of taart. Naast deze lekkere verse deegsoorten die je op weg helpen in de keuken, kun je bij Tante Fanny ook terecht voor allerlei bak-ideeën met deeg. Op de website van dit merk vind je meer dan 300 recepten op dit gebied. Kies je ervoor vandaag een quiche te maken dan zit je hier dan ook helemaal goed voor kookinspiratie.

Pizza beleggen met jouw favoriete ingrediënten

Toch meer zin in pizza? Net als met een quiche geldt ook voor het beleggen van pizza dat je heel diverse ingrediënten kunt gebruiken. Werk met je favoriete ingrediënten of kies een pizza naar jouw smaak uit de 100 pizzagerechten van Tante Fanny. Je kunt hier ook recepten zoeken voor het maken van een vegetarische pizza of het bereiden van vegan maaltijden en hapjes met de deegproducten van dit merk. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het pizza beleggen en maken van quiche? Neem dan eens een kijkje op de website van Tante Fanny en wie weet smul jij later vandaag van een zelfgemaakte creatie.